Homepage  / Vedete româneşti

Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine este femeia care l-a convins să renunțe le burlăcie

Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine este femeia care l-a convins să renunțe le burlăcie
6

de Cristina Țapu,

Ovidiu Lipan Țăndărică renunță la burlăcie la 70 de ani. Cine este femeia care l-a convins pe artist să se căsătorească, după o relație de aproape două decenii?

Ovidiu Lipan Țăndărică este gata de căsătorie la 70 de ani

Bateristul care a făcut parte din trupa Phoenix, considerată legendară în peisajul industriei muzicale românești, este printre cei mai valoroși artiști din România. Talentul său deosebit este apreciat nu doar la nivel național, ci și în afara granițelor țării, fapt demonstrat de numeroasele concerte susținute în diverse orașe din Europa. La 79 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică este plin de energie și nu se gândește să iasă la pensie. Mai mult decât atât, are planuri mari, de însurătoare!

Ovidiu Lipan Țăndărică trăiește de două decenii o poveste de dragoste cu o doamnă, mai mică cu 28 de ani decât el, de profesie avocat.

Ovidiu Lipan Tandarica – 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Până în prezent cuplul a preferat să-și trăiască povestea de dragoste fără a oficializa relația prin acte. Cu toate acestea, în cel mai recent episod al emisiunii EGO Life, Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit o veste importantă. Se pare că mult așteptatul eveniment al căsătoriei va avea loc în curând. Conform afirmațiilor sale, nunta este deja în curs planificare, deși muzicianul a ales să nu ofere prea multe detalii.

„Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât dureaza. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri.

Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică, conform Ego.ro.

Cum a cunoscut-o artistul pe cea care îi va deveni soție

Întâlnirea lor a avut loc la Muzeul Țăranului Român, unde femeia căuta mărțișoare. Încă de la prima vedere, Ovidiu Lipan Țăndărică a simțit că ea este persoana alături de care își va petrece tot restul vieții. Artistul are doar cuvinte de laudă despre aceasta și susține că iubirea dintre ei nu se poate măsura în cuvinte.

Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, declara Ovidiu Lipan, în urmă cu câțiva ani, conform aceleiași surse.

Sursă foto: Kanal D PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton