; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

T459c2m2 (1)

Ovidiu Buta prezintă „Descoperă-ţi frumuseţea”, un nou reality-show la Antena Stars

16 August 2017

Antena Stars va avea un nou reality show în grila sa de toamnă. Este vorba de emisiunea „Descoperă-ți frumusețea', la cârma căreia se va afla unul din cei mai cunoscuți stiliști din România, Ovidiu Buta.

 

Cu o experiență internațională în domeniul modei, Ovidiu Buta, alături de colegii săi din branșă: Venera Arapu, Stephan Pelger, Maria Păuna şi Marius Bărăgan, își propune să își lase amprenta în stilul vestimentar al unor femei care au renunțat pentru o vreme la grija pentru propria persoană.         

În fiecare săptămână, talentatul stilist va aduce pe micile ecrane poveştile unice ale unor femei care au curajul de a lupta pentru a-şi recâştiga zâmbetul, frumuseţea şi încrederea pierdute poate la un moment dat, în viaţă.

Ovidiu Buta vrea să arate tuturor că „orice femeie este frumoasă așa cum este', că trebuie doar să se redescopere, să își dezvăluie potențialul  pe care poate nici nu și-l bănuiește pentru a deveni puternică și încrezătoare cu adevărat. Iar o femeie frumoasă și încrezătoare va reuși tot ce-și propune, inclusiv schimbări în viața ei, poate chiar mai spectaculoase decât cele de stil propuse de Ovidiu Buta și echipa sa.

Antena Stars nu a anunțat încă data de lansare a emisiunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare