; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ovidiu Anton

Ovidiu Anton urcă mâine pe scena “Românii au talent”

12 May 2016

Cea de-a treia semifinală LIVE Românii au talent' este gata să-i surprindă pe români cu momente extraordinare pregătite de cei 12 concurenți, cu foarte multă originalitate și creativitate. Jurații, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, sunt nerăbdători să vadă numerele pe care semifinaliștii le-au gândit pentru această etapă a competiției, iar Smiley și Pavel Bartoș vor aduce bucuria și energia de pe scena talentului direct în casele telespectatorilor.

Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sănduța, Adrian Neacșu, Robert Pascari, Nadara gipsy band, Alin Cubix, Manuel Chivari și Cezara Blioju vor crea mâine un spectacol memorabil la Românii au talent' și vor face tot posibilul să cucerească publicul, care îi poate trimite în marea finală.

Ovidiu Anton

Ovidiu Anton, câștigătorul selecției naționale Eurovision, urcă mâine pe scena talentului pentru a le mulțumi românilor pentru solidaritatea din ultima perioadă și va cânta melodia pe care a creat-o special pentru ei, „Moment of Silence'. „Sunt foarte fericit pentru invitația de a cânta pe scena celui mai mare show de televiziune de la noi, «Românii au talent». Le mulțumesc încă o dată tuturor românilor pentru că au fost alături de mine în toată această perioadă și m-au susținut. Dovezile lor de solidaritate m-au făcut să trec mai ușor peste cele întâmplate și m-au motivat să continui. Pentru asta, îmi doresc să le prezint mâine show-ul la care am muncit în ultimele luni împreună cu echipa mea și să le transmit mesajul puternic al piesei «Moment of Silence». Pentru mine, «Românii au talent» reprezintă cea mai bună ocazie de a prezenta românilor un show de nivelul celui pe care l-aș fi avut pe scena muzicii europene', a declarat Ovidiu.

Bogdan Bolohan

Tot mâine, de la 20.30, telespectatorii vor fi încântați și de doi invitați speciali. Finalistul celui de-al cincilea sezon Românii au talent', Bogdan Bolohan, va prezenta un moment de dans spectaculos. 'Experiența «Românii au talent» a fost puternică și motivantă pentru mine, de aceea invitația de a performa ca invitat în semifinală am primit-o cu mare bucurie. Îmi doresc să le transmit telespectatorilor și publicului din sală un mesaj din sufletul meu. De abia aștept scena sub picioarele mele', a spus Bogdan.

Românii sunt așteptați vineri, de la 20.30, la Pro TV, să fie alături de cei 12 semifinaliști Românii au talent' și să-și voteze favoriții, care vor merge în mare finală și vor intra în lupta pentru titlul de cel mai talentat român!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare