Homepage  / Seriale

Outlander, partea a doua a sezonului 7. Primele detalii despre viitoarele episoade

Outlander, partea a doua a sezonului 7. Primele detalii despre viitoarele episoade

de Roxana Mirea,

Prima parte a sezonului 7 din „Outlander” a ajuns la final, spre dezamăgirea fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să vadă prin ce peripeții vor trece în continuare Jamie (Sam Heughan) și Claire (Caitriona Balfe), dar și Roger (Richard Rankin) și Brianna (Sophie Skelton). Producătorul executiv al serialului promite că cea de-a doua jumătate a sezonului 7 este de-a dreptul incendiară, cu multe răsturnări de situație și drame la tot pasul. 

Primele detalii despre a doua jumătate a sezonului 7 din Outlander 

Este timpul pentru o altă secetă (partea a doua a sezonului 7 din „Outlander” nu va fi difuzată până în 2024), dar finalul de la jumătatea sezonului a adus o mulțime de călătorii neașteptate. 

Va trebui să așteptăm cel puțin o jumătate de an pentru a afla ce urmează. Între timp, producătorul executiv Maril Davis a acordat un interviu pentru Entertainment Weekly, unde a făcut câteva precizări despre cea de-a doua parte a sezonului 7 din „Outlander”, care va avea 8 episoade.  

Prima jumătate a fost atât de uimitoare, dar a doua jumătate este și mai bună în ceea ce privește creșterea tensiunii. Cele mai mari temeri ale tuturor se împlinesc în ultima jumătate. Emoția și drama care vin cu asta sunt uluitoare, într-un mod în care personajele noastre sunt împinse la limită. Există atât de multă suferință. Țineți-vă bine, pentru că partea care urmează este pur și simplu nebună”, a declarat Maril Davis. 

Sam Heughan, despre apariția lui William, în Outlander, sezonul 7 

Sezonul 7 îl reintroduce și pe fiul lui Jamie, William Ransom (interpretat de noul membru al distribuției, Charles Vandervaart). După cum a dat de înțeles Sam Heughan înainte de premiera sezonului 7, aducerea lui William în luptă adăugă un alt nivel de complexitate. 

Cred că povestea lui William este fascinantă”, a declarat actorul în vârstă de 43 de ani. „[Este] una dintre poveștile pe care le urmărim în acest sezon. Pentru Jamie, [a fi tată este] un lucru pe care, în mod evident, și l-a dorit și știa că este periculos. Și, fără a da prea multe detalii, se vor întâlni și vom explora puțin și această relație. În fiecare sezon primim mereu lucruri noi de jucat. Iar acesta nu face excepție. Există o mulțime de relații și de intrigi foarte interesante de explorat.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton