Homepage  / Vedete româneşti

Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret, în Turcia. Primele imagini cu soțul ei

Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret, în Turcia. Primele imagini cu soțul ei
9

de Roxana Mirea,

Recent, Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret cu Bekir Ali, partenerul ei de viață. Cei doi sunt împreună de un an, iar cununia civilă a avut loc la puțin timp după ce afaceristul de 23 de ani a cerut-o în căsătorie pe artistă. Cu ocazia evenimentului special din viața lor, Otilia Bilionera a publicat primele imagini cu alesul inimii ei. Odată cu anunțul privind căsătoria lor, artista a lansat și o nouă piesă, iar în videoclip joacă chiar soțul ei. 

Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret  

Printr-o postare pe Instagram Otilia Bilionera, în vârstă de 31 de ani, a anunțat că s-a căsătorit cu partenerul ei, Bekir Ali. Marele eveniment a avut loc în Turcia, la scurt timp după ce tânărul afacerist, în vârstă de 23 de ani, a cerut-o în căsătorie.  

Evenimentul a fost unul restrâns, prezente fiind cele mai importante persoane din viața Otiliei și le soțului ei. Amândoi se vor rezuma doar la o cununie civilă, dat fiind faptul că sunt de religii diferite. 

A fost totul foarte simplu, doar o cununie civilă. La cununia civilă la ei e exact ca la noi, în România. A fost alături de noi familia lui. Nu am dat nicio petrecere acolo, nu am dat nimic grandios. Nu va exista cununie religioasă”, a spus Otilia Bilionera, pentru Spynews.ro. 

Otilia Bilionera, primele imagini cu soțul ei 

Cu ocazia anunțului căsătoriei, Otilia Bilionera a publicat primele imagini cu soțul ei. Până la acea dată, artista nu dezvăluise identitatea partenerului ei, pe rețelele sociale. Totodată, tot pentru a marca un asemenea eveniment important din viața lor, ea a lansat și o nouă piesă, unde în videoclip joacă chiar soțul ei. 

„Proaspăt căsătoriți! 

În această zi specială am decis să lansez piesa Cappadocia care este filmată în cel mai romantic loc, în opinia mea, localizat în Turcia, Cappadochia este sursa de inspirație pentru noul meu cântec și clip în care apar alături de soțul meu și sper să vă placă”, a scris Otilia în dreptul unei imagini cu soțul ei, de la cununia civilă.  

Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret, în Turcia. Primele imagini cu soțul eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În ceea ce privește numele ei de după căsătorie, Otilia Bilionera a decis să ia și numele soțului ei. Așadar, artista se numește acum Bekir-Brumă Otilia.  

Acum port și numele lui de familie, dar l-am păstrat și pe al meu”, a mai zis interpreta. 

Otilia Bilionera, după ce s-a logodit 

Otilia a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie: „Mă așteptam să se întâmple asta, dar nu știam că o să fie chiar de aniversarea noastră de un an. Cererea a avut loc în Turcia, locul în care ne-am cunoscut.”  

Artista a povestit că momentul în care a spus “DA” a fost perfect, nefiind mai sigură în viața ei de o decizie. De asemenea, inelul cu safir și diamante care i-a fost pus pe deget la cererea în căsătorie are o însemnătate specială: artista a admirat dintotdeauna inelul sultanei Hurrem, dar și-l imagina cu piatra de safir a inelului Prințesei Diana. Iubitul ei a reușit să facă la comandă un inel care să aducă la viață visul Otiliei, combinând cele două idei într-o bijuterie spectaculoasă.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton