; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Osvaldo Rios

Osvaldo Rios: “Să lucrez cu Shirley MacLaine a fost o mare lecţie de viaţă”

11 March 2014

Osvaldo RiosActorul de telenovele Osvaldo Rios (53 de ani) se impune încet, dar sigur, în Cetatea Filmului. El a avut recent, la Festivalul Internaţional de Film de la Miami, premiera peliculei Elsa & Fred', în care joacă rolul unui doctor, care are are grijă de o bătrână (interpretată de Shirley MacLaine, 79 de ani). Pelicula, în care mai apar Christopher Plummer şi Scott Bakula, a fost regizată de Michael Radford.

Să lucrez cu Shirley a fost o mare lecţie de viaţă. Am un mare respect pentru această actriţă, câştigătoare a premiului Oscar. A fost incredibil să o am în faţă. Am fost amândoi pe aceeaşi lungime de undă când am jucat', a spus Osvaldo, citat de peopleenespanol.com.

Şi asta nu e tot! Osvaldo a fost anul trecut producătorul executiv al unei drame în care apare frumoasa Charlize Theron, Dark Places', şi care va avea premiera în America, în septembrie.

Traversez o perioadă foarte frumoasă. Mă simt mai tânăr decât la 34 de ani! Încep să realizez ce mi-am dorit cu adevărat toată viaţa mea', a spus actorul.

În ceea ce priveşte viaţa privată, el locuieşte, în prezent, la Miami, alături de cei trei copii ai săi şi are o relaţie, de doi ani, cu o dansatoare cubaneză, Taymi Olivera.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare