; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Osvaldo Rios adoră să pozeze dezbrăcat

24 February 2011

Osvaldo_Rios_mareProtagonistul telenovelelor Kassandra', La Viuda de Blanco' şi Legământul' se pare că are o criza de narcisism la vârsta de 50 de ani. Altfel nu ne explicăm de ce a ales să se pozeze gol în faţa oglinzii.

Nu ştim cum au ajuns în presa de scandal pozele (vedeţi coperta revistei Nueva'), dar nu mare ne-ar fi mirarea ca însuşi Osvaldo să le fi făcut publice.

Latura de bad boy' a lui Osvaldo nu a ieşit la iveală de-abia la 50 de ani. El a fost căsătorit de trei ori (cu Sully Diaz, Carmen Dominici şi Geraldine Fernandez), iar de multe ori a fost acuzat că şi-a agresat iubitele. Mai mult, la un moment dat, a fost arestat pentru violenţă domestică.

De departe, cea mai celebră iubită a lui Osvaldo a fost cântăreaţa columbiană Shakira (sperăm că nu i-a aplicat şi ei vreo corecţie). Ei au fost împreună în 1996, însă s-au despărţit din cauza carierelor, care mergeau în direcţii diferite. În prezent, actorul are o relaţie cu sportiva braziliană Kassianna Rosso.

33_displaymicPe Osvaldo Rios îl veţi putea vedea din nou pe micile ecrane, în curând, tot la Acasă, în telenovela Corazon salvaje', remake-ul telenovelei cu acelaşi nume, care l-a avut ca protagonist pe regretatul Eduardo Palomo. În noua versiune, Osvaldo le va da replica actorilor Aracely Arambula şi Eduardo Yañez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare