; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oscar Pistorius

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a plâns în prima noapte la închisoare

23 October 2014

Campionul sud-african Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru uciderea din culpă a iubitei sale Reeva Steenkamp, se află încarcerat la penitenciarul Kgosi Mmapuru din Pretoria, Africa de Sud.

Oscar Pistorius

Timp de două zile, Pistorius se va afla într-o aripă spital a închisorii.

O sursă citată de Daily Mail a declarat că Oscar Pistorius a suportat greu prima noapte de detenție. Campionul paralimpic va fi monitorizat constant, a spus o altă sursă.

„Îl puteai auzi. A început să plângă la scurt timp după ce s-a închis ușa. Era distrus. A plâns în continuu. Credem că s-a oprit din plâns doar când a adormit'.

Din cei cinci ani la care a fost condamnat, sportivul sud-african ar putea sta doar zece luni la închisoare, după care ar urma să fie pus sub arest la domiciliu, a spus unul dintre avocaţii lui Pistorius, Roxanne Adams.

Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni. El a susținut pe tot parcursul procesului că nu a dorit să-și omoare prietena, ci a tras din instinct, crezând că este vorba de un hoț care a pătruns în locuință. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare