; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Academy Awards Could Reportedly Be Postponed

Oscar 2021. Decernarea premiilor va avea loc în persoană. Participanții, desemnați „angajați esențiali”

09 April 2021

Starurile de la Hollywood vor putea să participe în persoană la gala de decernare a Premiilor Oscar din acest an, după ce au primit o derogare prin care sunt numiți angajați esențiali, anunță revista Variety.

Decizia a fost luată de reprezentanţii Academiei de film americane (AMPAS), care au anunţat că nominalizaţii la Premiile Oscar 2021 se vor număra printre persoanele eligibile să participe la evenimentele asociate Galei de decernare.

„Cei implicaţi în producţia Oscarurilor, cum ar fi nominalizaţii şi invitaţii lor, se califică pentru acea derogare prin care sunt consideraţi angajaţi esenţiali şi, de aceea, li se va permite să călătorească spre şi de la centre de testare, la repetiţii şi la activităţile organizate de Academie înaintea galei Oscar şi, desigur, la gala în sine', au precizat într-un comunicat reprezentanţii AMPAS.

Reprezentanții AMPAS au mai adăugat că organizatorii galei Oscar vor implementa o carantină „necesară pentru a elimina riscurile pentru fiecare persoană care participă la eveniment'.

Gala premiilor Oscar din acest an, programată pe 25 aprilie, va fi organizată atât la Dolby Theatre, gazda tradiţională a ceremoniei, cât şi la gara Union Station din Los Angeles.

Gala Oscarurilor are loc în mod tradiţional în luna februarie, dar a fost amânatăa anul acesta din cauza pandemiei de COVID-19. Lista nominalizărilor la premiile Oscar 2021 au fost anunţate luna trecută.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare