; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed (7)

Oscar 2020. Ce actori vor înmâna trofeele la a 92-a gală organizată de Academia Americană de Film

30 January 2020

Actorii Gal Gadot, Timothée Chamalet, Julia Louis-Dreyfus, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos şi Mark Ruffalo se numără printre cei care vor înmâna trofeele în cea de-a 92-a gală a premiilor Oscar, care va avea loc pe 9 februarie la Dolby Theatre din los Angeles. 

Surse citate de The Hollywood Reporter informează că Academia Americană de Film plănuiește să îi aducă un omagiu regretatului baschetbalist Kobe Bryant în cadrul ceremoniei, în timp ce la tradiţionalul prânz al nominalizaţilor se va păstra un minut de reculegere pentru fostul baschetbalist care a câştigat un Oscar în 2018 ca producător al unui scurtmetraj.

Pentru gala din 2020 oranizatorii au decis să nu aibă nici în acest an parte de un maestru de ceremonii. Anul trecut a fost pentru prima oară în 30 de ani când s-a luat o asemenea decizie, după ce actorul Kevin Hart a decis sp nu mai prezinte gala în urma unor controverste începute în mediul online. După schimbarea de anul trecut ți alte gale, precum cea a premiilor Emmy pentru televiziune, au optat pentru acelaşi format.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare