Homepage  / Știri / Televiziune

OSCAR 2018: Unde vom vedea gala de decernare a premiilor. Pașii pentru a vedea Gala fără traducere în română

OSCAR 2018: Unde vom vedea gala de decernare a premiilor. Pașii pentru a vedea Gala fără traducere în română
3

de Redactia Tvmania

Industria cinematografică internațională a intrat în linie dreaptă pentru cel mai important eveniment al anului: Gala Premiilor OSCAR.  A 90-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc la 4 martie 2018 la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles. Asta înseamnă că, în România, vom urmări fastuoasa ceremonie undeva după miezul nopții.

Oscar 2018Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

La noi, așa cum ne-a obișnuit în ultimii patru ani, gala Oscar va fi difuzată, în direct și în exclusivitate, de Digi 24 și Digi Film. Potrivit unui comunicat Digi24, Gala Premiilor Oscar va putea fi vizionată și fără traducere în limba română.

Transmisiunea va începe cu sosirea pe covorul roșu, „Premiile Oscar: Covorul roşu”, în noaptea de duminică, 4 martie, spre luni, 5 martie, de la ora 01.30, iar ceremonia propriu-zisă, „Gala Premiilor Oscar”, va fi difuzată de la ora 03.00 până la ora 06.15.

Oana Zamfir și invitații ei vor comenta predicțiile, momentele de vârf ale anului cinematografic și cele mai importante secvențe ale serii, începând cu ora 01:30.

Anul acesta, Gala de la Dolby Theatre îl va avea ca gazdă pe Jimmy Kimmel.

Versiunea editată a Premiilor Oscar 2018

Digi Film și Digi24 vor difuza și versiunea editată a Premiilor OSCAR în reluare, luni, 5 martie, de la ora 21:50 pe Digi Film și de la 23.30 pe Digi24 HD.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 și sunt televizate din 1953 încoace. Peste 200 de țări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplătește cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film (peste 7000 de profesioniști ai filmului) își votează preferații cu peste două luni înainte. Procesul este secret, așa cum secrete sunt și rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

Cum poți vedea Gala fără traducere în română

Pentru această opţiune trebuie urmaţi paşii de mai jos:

  • Comutaţi televizorul pe canalul Digi 24 sau Digi Film.
  • Selectaţi pista audio dorită din butonul „Audio” de pe telecomandă sau navigând în meniul televizorului, dacă această funcţie nu este disponibilă direct pe telecomandă.
  • Alegeţi varianta „Engleză” şi veţi putea urmări Gala premiilor Oscar fără traducere simultană în limba română.

Opţiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabilă pentru transmisia digitală prin cablu şi satelit. Această opţiune nu este valabilă pentru transmisia analogică prin cablu.

 

CITEȘTE ȘI:

Nominalizările la Premiile Oscar 2018. Lista completă

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton