; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oscar 2017. De ce a lipsit Brad Pitt de la gala Premiilor Oscar din acest an

Oscar 2017. De ce a lipsit Brad Pitt de la gala Premiilor Oscar din acest an?

02 March 2017

Deşi compania lui de producţie, Plan B Entertainment, a stat în spatele marelui câştigător al serii la Oscaruri (anunţat cu mari peripeţii), „Moonlight', Brad Pitt a lipsit de la gală, spre dezamăgirea fanelor.

Motivul? Actorul de 53 de ani – care îşi revine după divorţul de Angelina Jolie – a preferat să îşi petreacă seara de 26 februarie lucrând la un proiect personal, a dezvăluit o sursă pentru hollywoodreporter.com.

Mai exact, actorul a sculptat o lucrare în atelierul artistului britanic Thomas Houseago, aflat în cartierul Frogtown, din Los Angeles. Sculptura era deja în lucru de 10 zile şi, probabil, Pitt (despre care se ştie că este pasionat de design şi arhitectură) nu a vrut să-şi întrerupă elanul creator…

Compania de producţie a lui Brad Pitt, Plan B Entertainment, mai stă în spatele a două filme în care acesta a jucat recent: „War Machine' (care va fi difuzat de Netflix) şi „World War Z 2'.

Dar şi în spatele unor poveşti ca „Troia' (2004), „Soţia călătorului în timp' (2009), „Kick-Ass' (2010), „Copacul vieţii' (2011), „Brokerii apocalipsei' (2015) şi serialele „The OA' (2016) şi „Feud' (2017).

Citește și:

Oscar 2017: Casey Affleck („Manchester by the Sea') a primit trofeul pentru un rol destinat lui Matt Damon

Oscar 2017: lista celor mai importanţi câştigători

Şi totuşi cum a fost posibilă gafa uriaşă de la gala Oscar 2017?!

Filmele premiate cu Oscar din 2000 încoace

Sursa foto: https://www.facebook.com/BradPittPlanB/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare