; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oscar 2013: Nicole Kidman e geloasă pe Naomi Watts

07 February 2013

Prietene dinainte de a deveni celebre, Nicole Kidman (45 de ani) şi Naomi Watts (44 de ani) au ajuns la cuţite, după ce prima refuză să o susţină pe a doua în campania ei pentru un Oscar, cu rolul din „Paradisul spulberat'.

Nicole Kidman (45 de ani) a fost rugată de postul CBS să o susţină pe prietena ei Naomi Watts (44 de ani) într-un material video de cinci minute, care va fi difuzat de post înaintea galei Oscar de pe 24 februarie, în cadrul campaniei pentru un trofeu. Anul acesta, ambele actriţe aveau şanse la o nominalizare: prima pentru rolul din „The Paperboy', a doua pentru cel din  „Paradisul spulberat'.

Dar Kidman a refuzat categoric, geloasă pe faptul că prietena ei i-a furat şansa la un Oscar, explică nydailynews.com. Purtătorii de cuvânt ai celor două actriţe au refuzat să comenteze, iar un apropiat al lui Kidman spune că refuzul acesteia s-a datorat altor motive: are un orar încărcat.

„A refuzat. Clar nu e dispusă să-şi ajute prietena pentru că e geloasă că nu este ea în lumina reflectoarelor de la Oscar anul acesta. A spus «Nu» imediat. Dacă ar fi fost o prioritate pentru ea, şi-ar fi făcut timp', a dezvăluit o sursă.

Recent, ambele actriţe au jucat roluri celebre în pelicule biografice: Kidman e Grace Kelly în „Grace of Monaco', iar Watts e Prinţesa Diana în „Diana'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare