; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katy perry and orlando bloom attend the la premiere of news photo 1599657815

Orlando Bloom şi Katy Perry se mută la casă nouă. Suma impresionantă pe care au cheltuit-o cei doi

22 October 2020

Actorul englez Orlando Bloom şi cântăreaţa americană Katy Perry, care au devenit părinţi în luna august a acestui an, au devenit vecini cu prințul Harry și Meghan Markle.

Celebrul cuplu a cumpărat, cu mai mult de 14 milioane de dolari, o vilă în Montecito (California), potrivit publicației Variety. 

Orlando și Katy au plătit nu mai puțin de 14,2 milioane de dolari pentru proprietatea cu o suprafaţă de peste trei hectare, aflată la poalele dealurilor Santa Ynez, cu vedere la ocean. 

Pe lângă peisajul de basm, proprietatea are grădină, un teren de tenis şi o piscină.

 

Ea a fost scoasă la vânzare în primăvara anului trecut pentru aproximativ 20 de milioane de dolari, preţ redus apoi la 16 milioane de dolari, şi adjudecată acum contra sumei de 14,2 milioane de dolari.

Potrivit presei americane, Katy și Orlando se vor stabili aici alături de fiica lor și doresc să vândă proprietățile pe care le dețin în Los Angeles. Perry a pus deja spre vânzare o vilă din Beverly Hills la 8 milioane de dolari şi ma deţine o casă în zonă, cumpărată în 2017 pentru 18 milioane de dolari. Bloom, de cealaltă parte, încearcă să îşi vândă casa din Beverly Hills de aproximativ doi ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare