; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carnival Row 11

Orlando Bloom și Cara Delevingne sunt protagoniștii noului serial de la Amazon Prime Video, „Carnival Row”

05 June 2019

Pe 30 august 2019, în aceeași zi cu premiera „The Dark Crystal: Age of Resistance', de la Netflix, Amazon Prime Video lansează noul serial „Carnival Row'.

 Vezi galeria foto >

Proiectul datează încă de la începutul anului 2015, când era vorba despre un lungmetraj, dar acum ne apropiem cu pași repezi de premiera serialului. Cele 8 episoade, inițial date în lucru lui Guillermo del Toro (care-a rămas numai ca scenarist și producător), au la bază o schiță de scenariu creată de Travis Beacham.

Acțiunea din „Carnival Row' se desfășoară într-un univers fantastic, cu un puternic aer de Londră victoriană, în care oamenii coabitează, destul de contondent, cu tot felul de creaturi fantastice, imigranți nebineveniți din tot felul de țări exotice (cam ca în filmul „Bright', cu Will Smith, de la Netflix). Tot acest amalgam se luptă pentru a coexista alături de oameni și sunt reglementate tot felul de interdicții: de a trăi, de a zbura, de a iubi… Există însă și un strop de speranță, pentru că detectivul Rycroft Philostrate (interpretat de Orlando Bloom) și o zână refugiată pe nume Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) încearcă să-și trăiască relația periculoasă în mijlocul unei societăți care este din ce în ce mai intolerantă. Dar Vignette ascunde un secret care l-ar putea pune pe Rycroft în pericol în timpul celei mai importante anchete din viața lui: cercetarea unei serii de crime atroce care pune în pericol pacea, și așa firavă, dintre specii.

Alături de Orlando Bloom („Pirații din Caraibe', „Stăpânul inelelor') și Cara Delevingne (cunoscută pentru cariera ei de manechin, dar și pentru rolurile din „Suicide Squad' și „Valerian'), mai sunt în distribuție: David Gyasi („Cloud Atlas', „Interstellar'), Tamzin Merchant („Salem'), Andrew Gower („Outlander'), Karla Crome („Misfits'), Indira Varma („Game of Thrones'), Jared Harris („Mad Men', „The Crown'), Simon McBurney („The Borgias').

Puteți vedea aici primul teaser al serialului:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare