; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Orlando Bloom se luptă cu dislexia

05 June 2010

Orlando Bloom se lupta cu dislexiaStarul din „Piraţii din Caraibe' a vorbit deschis despre problemele sale cu dislexia şi mărturiseşte că îi este greu să memoreze scenariile din această cauză, scrie femalefirst.co.uk

„Este o luptă continua.  Faţă de alţi actori am mult mai multe batai de cap când vine vorba de studiat şi memorat replici,' spune britanicul.

Bloom, care are o relaţie cu fotomodelul Miranda Kerr, a spus că mama sa l-a motivat să încerfce să îşi depăşească această condiţie promiţându-i o motocicletă în schimbul lecturării a 50 de cărţi. Din păcate acesta nu a reuşit să ajungă niciodată la 50, însă este mulţumit că a făcut progrese în privinţa cititului.

Şi Tom Cruise s-a confruntat cu aceeaşi problemă şi a declarat că cel mai greu i-a fost să înveţe pentru licenţa de zbor, pentru că a avut probleme în a asimila teoria. Deşi , în 1994 acesta a spus că a fost prea ocupat cu filmul Top Gun la care lucra atunci, adevărul era că nu a putut să înveţe ca să treacă examenul. În 1994 a reuşit, totuşi, să devină pilot.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare