; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katy si orlando bloom

Orlando Bloom, primele declarații despre fiica sa, Daisy Dove. Cu cine seamănă

09 October 2020

Într-un interviu oferit jurnalistei Ellen DeGeneres, Orlando Bloom a vorbit pentru prima oară despre fiica pe care o are cu Katy Perry. 

Actorul a dezvăluit cu cine seamănă micuța Daisy Dove, care a venit pe lume în luna august a acestui an:

„Când s-a născut am spus „oh este o mini eu', însă din fericire are ochii albaștrii ai lui Katy, lucru care este perfect, însă la câteva zile după a început să semene cu mama', a spus Orlando Bloom. 

„După am devenit puțin confuz, pentru că Katy era îndrăgostită de această variantă mai mică a mea sau amemi mele și m-am gândit „oare cu cine o sa semene mai târziu?' poate cu mine', a glumit actorul. 

Mândru de această experiență, Orlando și-a reamintit de perioada în care viitoarea sa soție era însărcinată:

„Când Katy era însărcinată îi spuneam bebelușului o mantră budită pe care o tot spun de când aveam 16 ani. În prezent, atunci când intru în camera ei și aude vocea mea se liniștește. Când o plimb și îi cânt îi place și are reacții tare simpatice', a mai spus Orlando cu un zâmbet care îi arăta fericirea.

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit pe 27 august 2020 părinții unei fetițe. Acesta este primul copil al cuplului și al doilea al actorului, care mai are un băiat din căsnicia pe care a avut-o cu Miranda Kerr. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare