; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Orlando bloom

Orlando Bloom, nevoit să stea în carantină după ce filmările pentru „Carnival Row” s-au anulat din cauza coronavirusului

13 March 2020

Orlando Bloom le-a împărtășit fanilor de pe Instagram faptul că el va pleca din Republica Cehă spre Statele Unite pentru a sta în carantină deoarece producătorii serialului Carnival Row au decis să anuleze filmările pe fondul pandemiei de coronavirus. 

„Ne luăm rămas bun deoarece plecăm acasă și vom sta în carantină. Venim în Statele Unite. Vă transmit tuturor dragostea mea și aveți grijă. Mă autoizolez. Într-adevăr, pare o nebunie toată această treabă, dar trebuie să faceți tot ceea ce e nevoie pentru ca voi și familia voastră să rămâneți în siguranță', a declarat Orlando Bloom.

Celebrul actor nu a spus dacă el a fost infectat sau nu, însă mai multor persoane din Statele Unite li s-a cerut să stea în carantină în încercarea de a opri răspândirea virusului. O persoană se poate autoizola dacă a intrat în contact cu o persoană infectată sau dacă a călătorit într-o zonă afectată de virus, informează Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor. Pe data de 1 martie, Republica Cehă a anunțat primele trei cazuri de coronavirus, conform Associated Press.

Și logodnica actorului Orlando Bloom, Katy Perry, și-a anulat o serie de interviuri din cauza coronavirusului. Potrivit Daily Mail, cântăreața și-a petrecut noaptea la un hotel din Sydney după ce a susținut un concert, ca măsură de siguranță. În Australia au fost confirmate 126 de cazuri de coronavirus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare