; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Orlando Bloom e pe cale să devină tătic

07 January 2011

Soţia actorului, Miranda Kerr, a intrat în travaliu la Los Angeles, potrivit ziarului australian Herald Sun, iar Bloom şi familia sunt alături de ea.

Pentru fotomodelul Victorias Secret (27 de ani), care ar fi trebuit să nască acum, în primele săptămâni ale lunii ianuarie, contracţiile au început la primele ore ale dimineţii, iar Orlando şi părinţii ei, Therese şi John, au însoţit-o la spital.

„Am primit un mesaj în prima zi după Crăciun despre Miranda, că ar fi intrat în travaliu, dar a fost o alarmă falsă. Acum pot să confirm că s-a întâmplat în această dimineaţă', a declarat un membru al familiei frumoasei australiene.

Miranda s-a căsătorit cu Orlando (33 de ani) în iulie şi a anunţat că e însărcinată în august. Ea a aflat în timp ce se afla la Paris pentru o şedinţă foto, după săptămâni de greţuri şi alte simptome. Părinţii ei au zburat din Australia în SUA pentru a fi alături de ea la venirea pe lume a nepotului lor.

Cei doi viitori părinţi au declarat în trecut că nu vor să afle sexul copilului înainte de naştere, iar Miranda a mărturisit că vrea să concentreze exclusiv pe maternitate, după ce va naşte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare