; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Katy perry orlando bloom 1570185827

Orlando Bloom dezvăluie că abia așteaptă să aibă copii cu Katy Perry. Când vor face pasul cel mare

15 November 2019

Și-au anunțat logodna în luna februarie a acestui an și par mai fericiți ca niciodată, iar acum actorul Orlando Bloom a dezvăluit planurile pe care le are alături de artista Katy Perry. 

 

Actorul, în vârstă de 42 de ani, care este deja tată (are un fiu în vârstă de 8 ani, Flynn) a discutat în cadrul unui interviu pentru publicația Men About Town despre planurile sale de viitor, de ce și-a transformat „ideea de dragoste de la Hollywood' și cum funcționează relația sa cu Katy Perry (35 de ani). 
 
„Îmi doresc foarte mult să mă bucur de familie și prieteni, fiul meu frumos și să am mai mulți copii', a spus Orlando. „Vreau să mă asigur că atunci când mă voi însura o voi face cu tot sufletul și conștient asupra realității și ceea ce înseamnă cu adevărat acest legămând, opus idealurilor romantice ale relațiilor. Cred că atunci când suntem tineri ni se vinde această idee hollywoodiană despre dragoste, relații, căsătorie și copii când de fapt în esență ceea ce avem nevoie cu adevărat în relație este comunicare și compromis, astfel încât viața ne arată că partenerul nostru trebui esă fie dispus să comunice și să găsească bucuriile în momentele simple', a încheiat actorul. 
 Katy și Orlando și-au anunțat logodna în februarie, după ce actorul a cerut-o chiar de  Ziua Îndrăgostiților. Cuplul intenționează să se căsătorească în decembrie, potrivit Us Weekly, după concertele ei din LA și Chicago din 6-7 decembrie.
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare