; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

28289036 8310443 Delayed_The_2021_Academy_Awards_may_be_postponed_to_a_later_date m 6_1589265520392

Organizatorii Premiilor Oscar își propun să amâne gala de anul viitor. Care sunt motivele

12 May 2020

Premiile Academiei din 2021 pot fi amânate la o dată ulterioară marcând cea mai importantă decizie din punct de vedere organizatoric de la debutul acestor gale.

Conform Dailymail, organizatorii se află în discuții în ceea ce privește ceremonia de anul viitor având în vedere amânarea acesteia cu patru luni. Evenimentul trebuia să aibă loc pe 28 febuarie. Motivul este plauzibil, având în vedere sistarea producțiilor de la Hollywood din cauza pandemiei de coronavirus, cât și lansările peliculelor programate.

„Organizatorii fac tot ce pot pentru a se asigura că ceremonia va putea avea loc la un moment dat în 2021: Acestia au discutat săptămâni întregi dacă ceremonia poate merge mai departe, având în vedere că numeroase lansări au fost amânate. Se discută ca evenimentul să aibă loc în mai sau iunie anul viitor pentru ca filmele amânate să poată întra în cursa pentru Oscar', a declarat o sursă pentru The Sun.

Aceeași publicație menționează că studiourile de film au fost informate în legătură cu aceste planuri și își întocmesc datele de lansare în consecință.

 

Luna trecută, Academia Americană de Film a făcut câteva modificări în regulament, pentru a se adapta situației curente, în care lumea cinematografică a fost masiv afectată de pandemia de coronavirus.

 

Astfel, la categoria Cel mai bun film vor putea fi nominalizate și filme care au fost lansate numai pe rețelele de streaming, dat fiind că cinematografele sunt închise și probabil vor rămâne așa o lungă bucată de timp.

Anterior, filmele care erau lansate pe platforme trebuiau să intre în cinematografe măcar șapte zile înainte de streamingul online, pentru a se putea califica în cursa pentru Oscar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare