; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris tucker

„Oră de vârf”: Chris Tucker dă vești bune despre partea a patra

26 February 2018

Lungmetrajul „Oră de vârf' / „Rush Hour' nu e mort încă. Actorul Chris Tucker tocmai a confirmat faptul că partea a patra a aventurilor duo-ului de polițiști ar putea prinde viață după mai bine de 10 ani de la primul film.

Seria creată de Brett Ratner nu e atât cea mai bună comedie cu polițiști cât una dintre cele mai frumoase surprize de încasări. Cu un buget inițial de vreo 33 de milioane de dolari, pelicula a strâns la pușculiță undeva în jur de 245 de milioane de bilețele verzi, ceea ce e o frumoasă performanță. Și a permis încă două continuări. Abia la treia parte entuziasmul fanilor a mai scăzut.

De-atunci, lucrurile au mers din ce în ce mai prost. Tentativa unui serial a eșuat și întreaga poveste a intrat într-un con de umbră. Cu toate astea, și la 10 ani de la primul film, Chris Tucker, actorul care l-a interpretat pe enervantul James Carter, mai crede încă în proiect. După cum a declarat la ESPN, noul film „Rush Hour' este în lucru!

„Este pe cale să se facă. Va fi «vârful» tuturor «vârfurilor». Jackie (actorul Jackie Chan, n.r.) este pregătit și vrem să-l facem în așa fel încât spectatorii să nu-l uite niciodată', promite Chris Tucker.

La rândul lui, Jackie Chan este gata de o nouă aventură. Anul trecut, actorul a declarat la postul de radio american „Power 106', din Los Angeles:

„În ultimii șapte ani, noi am tot refuzat scenarii. Acum e un nou proiect pe care ar trebui să-l începem anul viitor. Sper. Dacă și Chris Tucker este de acord. Ar trebui să facem «Rush Hour 4» înainte de a fi prea bătrâni'.

Cum am văzut, Chris Tucker este de acord. Jackie Chan a fost absent în ultimii ani de pe ecranele occidentale, dar a revenit anul trecut cu „The Foreigner'. Niciun cuvințel despre vreo întoarcere pe scaunul regizoral a lui Brett Ratner, cineastul face și el parte dintre cei acuzați de hărțuire sexuală.

CITEȘTE ȘI:

„Rush Hour': Justin Hires și John Foo îi înlocuiesc pe Chris Tucker și Jackie Chan

CBS a comandat un pilot pentru „Rush Hour'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare