; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Povestea cavalerului rătăcitor şi a frumoasei Moon River”

Ora de coreeană continuă: „Legenda cavalerului rătăcitor” revine la TVR în iunie

30 May 2017

După terminarea serialului coreean „Preţul trădării' (ultimul episod, cel cu numărul 50, este programat joi, pe 1 iunie, de la ora 17.40), TVR 2 continuă tradiţia producţiilor asiatice, cu „Legenda cavalerului rătăcitor'.

Începând din 2 iunie, de la ora 17,40, TVR 2 va difuza serialul sud-coreean: „Legenda cavalerului rătăcitor'. Nu este pentru prima oară când serialul este în grila postului public, acesta regăsindu-se în programul TVR 1 în primăvara lui 2012.

Producţie Coreea 2009 (filmată în Japonia, Coreea şi Taiwan), serialul îl are drept protagonist pe Il Ji-Mae (Jung Il-Woo, din „49 de zile'), fiul unei servitoare (Jung Hye-Young) carea fost violată de stăpânul ei, un nobil.

Abandonat după naştere, lângă un cais, a fost adoptat de o familie din alt regat, şi revine în Coreea la maturitate, unde devine un fel de Robin Hood local, care lasă ca semnătură o ramură de cais. Aici, se îndrăgosteşte de Wol-hee (Yoon Jin-Seo) şi luptă împotriva lui Kim Ja-jeom (Park Geun-hyung, din „Prinţul Jumong'), care vrea să răstoarne guvernul.

Serialul de 48 de episoade are la bază o serie de benzi desenate din anii 1975-1977.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare