; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil! Celebrities

Oprit de pandemie, show-ul „Bravo, ai Stil” se întoarce sâmbătă cu noi ediții. Ce temă au primit concurentele

26 August 2020

Sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, Bravo, ai stil! Celebrities' revine pe micile ecrane, la Kanal D, cu noi ediții. Show-ul va putea fi urmarit de miercuri până sâmbătă, de la ora 22:00, iar competiția stilistică va fi reluată chiar de la momentul la care a fost optită din cauza pandemiei.

Cei trei jurati, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, sunt gata de reîntâlnirea cu cele 9 concurente, pe platoul emisiunii . Aspirantele la marele titlu vor trece, ca și până acum, printr-o serie de provocări stilistice, iar toată evoluția acestora va fi atent analizată de cei trei jurați.

 Oldies but goldies' este tema propusa pentru prima ediție de după pauza de pe micul ecran și este în strânsă legatură cu tot ceea ce înseamnă trenduri ce au marcat istoria modei, dar și cu divertismentul.

Reamintim cele noua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities' ramase in competitia stilistica, pentru marele premiu de 100.000 de lei, dar si titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu si Raluca Tanase.  ​

Show-ul prezentat de Ilinca Vandici va putea fi urmarit patru zile pe saptamana, de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare