Homepage  / Vedete româneşti

Oprah Winfrey a dezvăluit câți bani a primit pentru rolul ei din The Color Purple. „A schimbat totul”

Oprah Winfrey a dezvăluit câți bani a primit pentru rolul ei din The Color Purple. „A schimbat totul”
8

de Roxana Mirea,

Oprah Winfrey a interpretat-o pe Sofia în filmul „Culoarea purpurie” / „The Color Purple”, în anul 1985. Recent, celebra prezentatoare a dezvăluit câți bani a primit pentru a interpreta acest rol. În plus, Oprah Winfrey este și producătoarea noului proiect „The Color Purple”, care va avea premiera anul acesta.  

Câți bani a primit Oprah Winfrey să joace în The Color Purple 

Oprah Winfrey nu a acceptat rolul din „The Color Purple” pentru bani. Într-un interviu acordat revistei Essence, prezentatoarea TV, în vârstă de 69 de ani, dezvăluie că a fost plătită cu doar 35.000 de dolari pentru rolul Sofiei, din filmul din 1985, pentru care a și fost nominalizată la Oscar, potrivit ET.

„Nici nu pot să încep să vă spun ce înseamnă pentru mine – o persoană care nu și-a dorit nimic mai mult în viață decât să joace în The Color Purple”, le-a spus Winfrey lui Danielle Brooks, Taraji P. Henson, H.E.R. și Fantasia Barrino, din distribuția viitoarei adaptări cinematografice. „Și Dumnezeu m-a învățat să mă predau – asta a fost marea lecție pentru mine. Ei ofereau doar 35.000 de dolari pentru a juca în acest film, dar aceștia sunt cei mai buni 35.000 de dolari pe care i-am câștigat vreodată. A schimbat totul și m-a învățat atât de multe. Este Dumnezeu care se mișcă prin viața mea.” 

Willard Pugh și Oprah Winfrey, în „The Color Purple” (1985)

Adresându-se noii distribuții, Winfrey spune: „Și să vă avem pe voi, toate aceste femei frumoase de culoare, care sunteți martore ale poveștii, pe măsură ce povestea avansează, înseamnă atât de mult… Toți cei care vor veni să vadă filmul nostru vor fi emoționați. Vor fi mișcați. Și vor fi vindecați. Așa că vă mulțumesc pentru binecuvântare.” 

Câți bani a primit Oprah Winfrey să joace în The Color PurpleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Danielle Brooks o interpretează pe Sofia în noul The Color Purple 

Danielle Brooks va prelua rolul Sofiei în noul film din 2023, dar Winfrey este în continuare implicată în proiect, întrucât produce adaptarea romanului lui Alice Walker, câștigător al premiului Pulitzer. 

„Acesta este un moment de cerc complet”, spune Winfrey despre participarea sa la film. „Unul dintre lucrurile care mă încântă cel mai mult este ceea ce va face The Color Purple pentru femei, ca surori. Cred că este un film pe care oamenii îl vor sărbători împreună cu familiile lor. Dar cred că femeile, în special, vor fi vindecate de acest film și de portretizarea înfățișării frăției.” 

Oprah Winfrey a remarcat că The Color Purple „are o moștenire”. Există „cartea scrisă de Alice Walker, apoi versiunea noastră cinematografică din 1985, apoi muzicalul din 2005 și din nou în 2015. Și acum iată-ne aici. Pur și simplu continuă să evolueze.” 

Filmul „The Color Purple” va avea premiera în cinematografe la sfârșitul acestui an. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton