; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oprah Winfrey: „Nu sunt lesbiană”

10 December 2010

Celebra Oprah Winfrey (56 de ani) a explicat, într-un interviu acordat jurnalistei Barbara Walters şi difuzat pe ABC, că nu este lesbiană şi că zvonurile insistente legate de acest subiect o deranjează foarte mult.

Reuters.com scrie că pe Oprah – care de la 1 ianuarie 2011 se va muta cu tot cu emisiunea ei la un post nou-înfiinţat, OWN: The Oprah Winfrey Network – au podidit-o lacrimile în timpul interviului: „Motivul pentru care asta mă irită este faptul că cineva crede că mint. Asta în primul rând. În al doilea rând… de ce aş ascunde asta? Eu nu îmi conduc viaţa aşa'.

Winfrey a explicat că Gayle King, cu care e prietenă apropiată de 20 de ani, este „mama pe care nu am avut-o niciodată, sora pe care oricine şi-ar dori-o, prietena pe care toată lumea o merită. Nu cunosc o persoană mai bună. Asta mă face să plâng pentru că mă gândesc că nu i-am spus asta niciodată'.

La capitolul viaţă personală, Oprah a trecut prin trauma abuzului sexual în adolescenţă (a născut un băiat la doar 14 ani, bebeluşul nu a supravieţuit însă), a avut iubiţi în liceu şi în facultate şi relaţii cu pianistul John Tesh, reporterul Lloyd Kramer, criticul de film Roger Ebert şi afaceristul Stedman Graham.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare