; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oprah renunţă la emisiunea care a consacrat-o

18 May 2011

În compania vedetelor pe care le-a intervievat de-a lungul ultimelor trei decenii, moderatoarea a filmat două din ultimele trei ediţii ale talk show-ului The Oprah Winfrey Show', care vor fi difuzate în SUA la finele acestei luni. În locul lăsat liber de emisiunea prezentată de Oprah, Euforia TV va difuza un alt produs similar care se bucură de succes în SUA: The Ellen DeGeneres Show'.

Madonna, Beyoncé, Halle Berry, Tom Cruise şi soţia sa, Katie Holmes, sunt câteva dintre vedetele care au vrut să-i fie alături celebrei moderatoare cu această ocazie.

Filmările au fost realizate marţi, 17 mai, în Chicago, iar cele două ediţii vor fi difuzate în SUA pe 23 şi 24 mai. Săptămâna viitoare, Oprah va filma ultima emisiune, care va ajunge la telespectatorii americani pe 25 mai.

Vă distraţi?', i-a întrebat Oprah pe cei 13.000 de membri ai publicului. Şi eu mă distrez! Este atât de nemaipomenit'

Tom Hanks, care şi-a asumat rolul de maestru de ceremonii, i-a spus prezentatoarei: Eşti înconjurată numai de dragoste'. Simt dragostea şi vă mulţumesc pentru ea', a replicat Oprah.

Oprah a stat la taclale cu Halle Berry, Tom Cruise, Katie Holmes, Madonna, care i-au spus cât de mult i-a influenţat emisiunea ei.

Sfârsitul talk show-ului nu înseamnă că impactul moderatoarei asupra publicului american se va opri. John Legend a spus că vor fi deschise 25 de librarii pe teritoriul SUA în onoarea sa, iar Diane Sawyer a anunţat că vor fi plantaţi 25.000 de stejari.

La filmări au cântat muzicienii preferaţi ai prezentatoarei, printre care Beyoncé, Josh Groban şi Patti LaBelle.

Oprah Winfrey şi-a lansat, la începutul acestui an, propriul canal de televiziune, OWN: Oprah Winfrey Network.

În urmă cu o săptămână, Oprah a anunţat că va debuta într-o piesă pe Broadway.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare