; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oprah își ia la revedere de la publicul român

30 August 2011

De luni, 29 august începe numărătoarea inversă la Euforia TV. De luni până joi, la ora 23:00, vor fi difuzate ultimele episoade ale show-ului „The Oprah Winfrey'.

De acum și până la ultimul episod, am de gând să trăiesc intens alături de voi toate momentele importante sau fericite. Vă mulțumesc tuturor!' – a declarat Oprah pentru telespectatorii ei fideli.

După 25 de ani, Oprah a vrut să fie apropiată de public și pe finalul emisiunii, dându-ne sfaturi și bucurându-se alături de invitații ei, ca de fiecare data: Vreau să vă las câteva lecții de viață. În fiecare decizie, eu aștept și ascult să fiu călăuzită pe drumul cel bun', a declarat Oprah.

Vedete ca Presedintele Obama, Tom Cruise, Madonna, Aretha Franklin, Will Smith, Halle Berry, Jerry Seinfeld, Usher, Ton Hanks și Beyonce sunt prezenți în episoadele de rămas-bun ale show-ului. Fiecare dintre ei au venit să-și amintească împreună cu Oprah de primele lor apariții și să-și  ia la revedere de la talk-show-ul nr. 1 din lume -The Oprah Winfrey Show'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare