Homepage  / Vedete străine

Operația lui Kate Middleton a creat un val de speculații în Marea Britanie: „Cred că ceva a decurs greșit”

Operația lui Kate Middleton a creat un val de speculații în Marea Britanie: „Cred că ceva a decurs greșit”
16

de Cristina Țapu,

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală la un spital privat din Londra în urmă cu câteva zile, iar admiratorii acesteia se gândesc la cele mai rele scenarii ținând cont că perioada de recuperare este una de aproximativ trei luni.

Operația prințesei de Wales a dat naștere speculaților în presa din Marea Britanică

Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale la unul dintre cele mai prestigioase spitale din Londra. De-a lungul timpului, acest spital a fost alegerea pentru tratarea problemelor de sănătate a membrilor familiei regale, dar și a personalităților precum fostul președinte american John F. Kennedy și actrița Liz Taylor.

Prințesa de Wales va petrece două săptămâni în spital, planificând să se întoarcă la îndatoririle sale după perioada de Paște, conform anunțului făcut de către Casa Regală a Marii Britanii.

Kate Middleton, mai strălucitoare ca niciodată Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Anunţul a venit ca un şoc pentru noi, cei care urmărim familia regală îndeaproape. Au spus că operaţia a fost planificată, dar în mod evident nu a fost planificată de mult timp pentru că urma să fie o perioadă foarte ocupată cu apariţii publice pentru amândoi Prinţii de Wales„, a declarat Sarah Hewson, jurnalist, conform Observator.

Poate fi o tumoare benignă, o hernie, o procedură ginecologică? Aproape toate operaţiile abdominale la care mă pot gândi, care nu reprezintă o urgenţă, se fac laparoscopic sau robotic. A doua zi eşti acasă. Cred că ceva a decurs greşit. Mă îngrijorează o complicaţie, o infecţie„, a completat Marc Siegel, de profesie medic.

Istoricul medical al lui Kate Middleton este ținut departe de privirile curioșilor

De-a lungul timpului, Kate Middleton s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate, însă misterul planează asupra lor.

Reprezentanții Casei Regale a Marii Britanii nu oferă informații despre viața membrilor familiei regale decât dacă starea lor de sănătate este supusă obstacolelor considerabile. Este cunoscut faptul că Kate Middleton a mai fost internată în spital în anul 2012 din cauza unor grețuri extreme atunci când era însărcinată cu primul copil al cuplului Middleton – Prințul William.

Problemele de sănătate ale Prințesei de Wales nu sunt singurele care îi îngrijorează pe britanici. Peste câteva zile și Regele Charles al III-lea urmează să fie supus unei intevenții chirugicale din cauza prostatei mărite. Cu toate acestea, medicii susțin că această procedură este una simplă, adesea întâlnită în rândul bărbaților care trec de prima tinerețe.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton