; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Omid Ghannadi

Omid Ghannadi („Visuri la cheie”): „Incertitudinea că vom sta sau nu mai mult acasă ne face să ne dorim un cămin cu adevărat util”

28 July 2020

În pline filmări la „Visuri la cheie', arhitectul Omid Ghannadi ne-a dezvăluit cum stau treburile în culisele emisiunii de la Pro TV. 

 

TVMania: Ați reînceput filmările la noul sezon „Visuri la cheie'. Cum decurg lucrurile la acest nou sezon dată fiind situația? Sunt îngreunate filmările, s-a schimbat dinamica muncii? Reușiți să respectați termenele-limită?

Omid Ghannadi: Cred că treaba asta este la nivel global. Toată lumea are alt stil de muncă, lucurile se desfășoară diferit. Noi încercăm să ne găsim un soi de normalitate și să ne facem treaba la cea mai înaltă calitate. Termenele, evident, că sunt mai scurte, având în vedere că am avut aproape trei luni de pauză și, categoric, nu ne permitem să facem mai puține familii fericite. Cred că cel mai important este că suntem o echipă și reușim să ne adaptăm la orice situație. Scopul nostru este să ajutăm familii care au șansa unică să le apară autocarul „Visuri la cheie' în fața casei.

 

Ce surprize ați avut în acest sezon?

După atâtea sezoane pare că sunt puține lucruri care ne pot surprinde, însă, curajul, bunătatea și luptele pe care fiecare familie le duce cu viața rămân un element de noutate de fiecare dată. Poveștile lor sunt mereu surprize pentru noi.

 

În această perioadă, din ce ați observat, oamenii au devenit mai reticenți în a face modificari în casă, de frica echipelor care vin să renoveze, sau dimpotrivă?

Mie mi se pare că e dimpotrivă. Incertitudinea că vom sta sau nu mai mult acasă ne face să ne dorim un cămin cu adevărat util pentru noi. Dacă inițial au fost golite rafturile din supermarketuri, acum s-a trecut la cele din magazinele pentru amenajări. Cu toții cred că vrem să ne petrecem timp într-o casă care să fie cu adevărat pe placul nostru și, bineînțeles, cât mai utilă. 

 

Ce alte planuri (de vacanță) aveți pentru această vară?

Sperăm la câteva plecări scurte la Vadu, locul unde noi mergem de vreo 5 ani. Este o plajă neamenajată, unde chiar se respectă distanțarea socială. Suntem găzduiți de prietenul nostru care are o cherhana acolo și.. ne simțim ca acasă. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare