Homepage  / Vedete româneşti

Omid Ghannadi a revenit în echipa „Visuri la cheie”. „Cred că sezonul acesta sunt mai matur”. EXCLUSIV

Omid Ghannadi a revenit în echipa „Visuri la cheie”. „Cred că sezonul acesta sunt mai matur”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

După o pauză de trei sezoane, Omid Ghannadi a revenit în echipa emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV și filmează de zor. Arhitectul în vârstă de 37 de ani, specializat în design interior, e plin de energie, de entuziasm și consideră că experiența pe care a acumulat-o între timp îl ajută să-și imagineze proiectele altfel. Detalii, imediat!

Filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV sunt în plină desfășurare. Alături de Dragoș Bucur, prezentatorul formatului, se află Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi. Deși cel din urmă a lipsit timp de trei sezoane, echipa lucrează perfect în noua formulă și își dorește să demonstrează că împreună pot construi speranță pentru familiile care au mare nevoie de ajutor și că magia încă există.

Iar când nu filmează, Omid Ghannadi adoră să-și petreacă timpul liber alături de juniorii săi, Iancu (8 ani) și Zoe (6 ani).

Aflăm mai multe din cele ce urmează…

Din nou la „Visuri la cheie”… nu ai putut sta departe de acest proiect, nu-i așa?! De ce anume ți-a fost cel mai dor?

„Visuri la cheie” este un proiect pe care l-am considerat întotdeauna important și au fost lucruri care mi-au lipsit, cum ar fi bucuria familiilor atunci când își văd casa pentru prima dată. Desigur, beneficiarii proiectelor noastre din birou sunt fericiți cu rezultatele propunerilor noastre, însă bucuria unui cămin la care nici nu ai visat, până acum câteva săptămâni, este ceva ce am trăit numai la emisiune.

Ce e nou pentru tine în acest sezon?

Cred că sezonul acesta sunt mai matur, anii au trecut și experiența profesională a anilor recenți mă face să imaginez altfel de proiecte, mai aproape de utilizatorii lor, ca să spun așa.

Cum decurg filmările? Și care sunt provocările acum, pentru tine, din perspectiva ta?

Filmările decurg foarte bine, uitasem de ritmul dinamic al vieții din timpul filmărilor, dar după primele săptămâni mi-am intrat din nou în ritm. Provocările sunt aceleași pentru mine, faptul că petrec mai puțin timp cu familia mea și trebuie să fiu mult mai organizat la birou ca să meargă lucrurile la fel ca până acum.

Ai vreun ritual anume înainte de a începe un „vis”?

Nu neapărat, îmi place să aloc suficient timp imaginării proiectului, îmi doresc să le ofer familiilor, dar și urmăritorilor emisiunii un design cât mai calitativ și pe alocuri, surprinzător.

Ce povești te-au impresionat de data aceasta?

Nu pot spune, va trebui să urmăriți sezonul. Însă pot spune că sunt câteva cazuri care m-au emoționat foarte tare.

Dintre colegii tăi, cine este cel mai încăpățânat? Și cine face cele mai multe glume, pozne?

Dintre colegii mei, cel mai încăpățânat este Dragoș Bucur, iar cel mai glumeț este Alex.

Ce urmărești la TV când timpul îți permite? Și în ce producții crezi că te-ai potrivi la fel de bine precum în „Visuri la cheie”?

La TV mai urmăresc și „Românii au talent”, acolo cred că m-aș potrivi de minune, pe post de coleg consultant de-ai lui Dragoș Bucur.

Dincolo de filmări, cum va fi vara aceasta pentru tine?

Vara aceasta voi mai pleca, când pot, împreună cu familia mea în vacanță și în rest voi lucra la birou, avem multe proiecte interesante pe care sunt entuziasmat să le terminăm cât mai repede.

omid-ghannadi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce îți place să faci cel mai mult când ești cu juniorii tăi?

Nu încerc să caut specialul în timpul petrecut cu ei, îmi place pur și simplu să fim împreună, să vorbim, să mergem cu bicicletele, să mâncăm înghețată… îmi plac vacanțele cu ei, să fim aproape.

Și cum arată visul tău „la cheie”?

Îmi doresc să trăiesc liniștit și sănătos cu toți ai mei, familia și prietenii, să râdem, să construim cât de mult putem și să lăsăm lumea un loc mai bun.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton