; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, se căsătorește

Omar Arnaout, primul câștigător „Next Star”, se căsătorește! Cine este aleasa inimii sale

22 July 2021

Omar Arnaout, primul câștigător al emisiunii „Next Star', și-a găsit aleasa și, la 8 ani de la finalul show-ului de la Antena 1, artistul a anunțat că va face pasul cel mare! 

La numai 20 de ani, Omar Aranout, câștigătorul primului sezon „Next Star',  este pregătit să își întemeieze o familie. Tânărului îi merge din plin în plan profesional, colaborând cu Alex Velea de o bună perioadă de vreme și, se pare că nici în viața personală lucrurile nu sunt mai prejos! 

În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Omar Arnaout a venit pentru prima oară la TV cu iubita sa, moment în care au anunțat că s-au și logodit! 

 

„Eu sunt mulsuman și cumva e prima oară în viața mea când iubesc cu adevărat și când sunt atașat de un om în halul acesta. Cumva viața mea s-a plimbat numai în jurul muzicii până acum, nu am pus accent și dragoste pentru nimic altceva în viața asta. Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns.', a declarat Omar Arnaout la Antena Stars.

 Vezi galeria foto >

Viitoarea sa soție, Miruna Diaconescu, este la rândul ei pasionată de muzică a urmat cursurile Școlii de Muzică Nicolae N. Tonitza' și a participat în cadrul unor show-uri precum „Eurovision' sau „Canta acum cu mine', de la Pro TV. Miruna a fost deja cerută în căsătorie de Omar Aranout, iar la cerere au fost prezenți părinții celor doi:

„La noi cumva căsătoria e un lucru foarte simplu de făcut, tradițiile sunt foarte diferite. Un lucru foarte simplist, de aceea n-am pus nici foarte mult accent. Martori au fost părinții', a mai adăugat Omar.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare