Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată și ce face azi Omar Arnaout. Primul câștigător „Next Star” se pregătește să devină tată la 23 de ani

Cum arată și ce face azi Omar Arnaout. Primul câștigător „Next Star” se pregătește să devină tată la 23 de ani
9

de Cristina Țapu,

Omar Arnaout, primul câștigător al emisiunii Next Star, în urmă cu 11 ani, s-a transformat radical și se pregătește să devină tată pentru prima dată. Iată cum arată acum puștiul care a reușit să cucerească inimile telespectatorilor!

Omar Arnaout, primul câștigător al emisiunii Next Star, se pregătește să devină tată la 23 de ani

În primăvara anului 2013, în cadrul emisiunii Next Star, un copil în vârstă de 13 ani, pe nume Omar Arnaout, a participat și a reușit să-i cucerească pe telespectatori Nu doar că a câștigat competiția din a șasea ediție, dar a devenit și campionul primului sezon al acestui show de talente de la Antena.

omar-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Omar Arnaout a venit pe lume pe 20 octombrie 2000 și avea doar 13 ani când a obținut victoria în primul sezon al emisiunii Next Star. Încă de la primele momente pe scenă, publicul a fost captivat de vocea extraordinară a acestui tânăr cu rădăcini libaneze, iar victoria din marea finală i-a aparținut.

La aproape 11 ani de la acel moment, Omar a suferit o transformare radicală și sunt puțini cei care îl mai recunosc din prima. Recent, el a anunțat cu bucurie că el și soția sa sunt pe cale să devină părinți pentru prima oară!

Cine este soția lui Omar

La doar 20 de ani, Omar anunța că și-a găsit sufletul pereche, o femeie pe nume Miruna Diaconescu, la rândul ei pasionată de industria muzicală. Cei doi au devenit soție între timp, iar aproape trei ani mai târziu, iată că familia lor se va mări.

„Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns”, povestea Omar, conform Antena 1.

Timpul a trecut, iar Omar și-a îndeplinit visul de activa în industrie și de a-și întemeia o familie. Recent, Omar a dezvăluit că el și soția sa așteaptă cu emoție venirea pe lume a primului lor copil.

„Laudat fie Bunul Dumnezeu pentru aceasta binecuvantare pe care am tot asteptat-o. 8 luni au trecut tinand acest dar pentru noi… astazi insa, stiti si voi! 8 luni de emotii puternice si iubire cum n-am mai simtit vreodata! Dragul nostru baiețel, abia asteptam sa te cunoastem! Semnat, mami si tati!”, scria Omar pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram Omar

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton