Homepage  / Vedete străine

Omagiu emoționant pentru regretatul Matthew Perry, la Premiile Emmy 2024

Omagiu emoționant pentru regretatul Matthew Perry, la Premiile Emmy 2024
9

de Roxana Mirea,

Luni seara, a avut loc ceremonia de decernare a premiilor Emmy 2024, la Los Angeles. În timpul segmentului „In Memoriam”, a avut loc un moment emoționant în memoria lui Matthew Perry. Iată ce omagiu i-a fost adus regretatului actor din „Friends”. 

Moment special în memoria lui Matthew Perry, la premiile Emmy 2024 

Matthew Perry a primit un omagiu emoționant în timpul segmentului „In Memoriam” de la Premiile Emmy 2024, care i-a inclus și pe regretații Len Goodman, Andre Braugher, Lance Reddick, Paul Reubens, Barbara Walters, Angela Lansbury, Kirstie Alley și alții. Cântărețul de muzică pop Charlie Puth și duo-ul The War and Treaty au cântat în timpul segmentului, începând mai întâi cu o interpretare a piesei „See You Again” a lui Puth, înainte de a oferi un cover al melodiei principale din „Friends” („I’ll Be There for You” de The Rembrandts), potrivit Variety.

Matthew Perry a murit în mod neașteptat pe 28 octombrie 2023, la 54 de ani. El a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj în locuința sa din Los Angeles, potrivit autorităților. La fața locului nu au existat semne de crimă sau de droguri. Biroul medicului legist din comitatul Los Angeles a dezvăluit mai târziu că a murit din cauza „efectelor acute ale ketaminei”.  

Actorii din „Friends”, după moartea lui Matthew Perry 

Matthew Perry a fost cel mai bine cunoscut pentru că l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul „Friends” în anii ’90 și la începutul anilor 2000. El a jucat în peste 200 de episoade din sitcomul NBC de-a lungul a 10 sezoane.  

Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar în acest moment vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere insondabilă”, au scris Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer, membri ai distribuției „Friends”, într-o declarație după aflarea veștii morții acestuia. „În timp, vom spune mai multe, când vom putea. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume.” 

Cum arată acum Matt LeBlanc, Joey din „Frinds” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Apoi, actorii din „Prietenii tăi” / „Friends” i-au adus fiecare un omagiu actorului, iar Aniston a declarat în exclusivitate pentru Variety că i-a trimis un mesaj în ziua morții sale.  

„Era fericit. Era sănătos. Se lăsase de fumat. Se pusese în formă. Era fericit – asta e tot ce știu”, a spus Aniston. „În acea dimineață,vorbisem prin mesaje. Nu avea dureri. Nu se chinuia. Era fericit”.  

Matt LeBlanc a scris pe Instagram că „momentele pe care le-am petrecut împreună se numără, sincer, printre cele mai frumoase din viața mea”, adăugând: „A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată. Întinde-ți aripile și zboară, frate, ești în sfârșit liber. Cu multă dragoste. Și poți să păstrezi cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton