Homepage  / Vedete străine

Olivia Wilde și Jason Sudeikis au încheiat lupta pentru custodia copiilor. Cât îi va plăti actorul fostei lui iubite

Olivia Wilde și Jason Sudeikis au încheiat lupta pentru custodia copiilor. Cât îi va plăti actorul fostei lui iubite

de Vasilica Rogozanu,

La trei ani după despărțirea lor, actorii Olivia Wilde și Jason Sudeikis au încheiat lupta pentru custodia celor doi copii ai lor, potrivit documentelor obținute de Daily Mail.

Actorul de 48 de ani, care e pe val acum cu rolul din „Ted Lasso”, ar fi fost de acord să-i plătească fostei lui iubite, actrița și regizoarea Olivia Wilde (39 de ani), 27.500 de dolari pe lună drept pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor, Otis, de 9 ani, și Daisy, de 6 ani.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis au doi copii împreună. Foto: Hepta

Jason Sudeikis a fost de acord să plătească o sumă generoasă

Înțelegerea financiară vine la aproape doi ani după ce fostii iubiți au început o bătălie juridică și a luat în calcul veniturile celor doi actori. Jason Sudeikis avea estimate veniturile, pentru 2023, la 10,5 milioane de dolari, în timp ce Olivia Wilde a câștigat doar 500.000 de dolari.

Potrivit documentelor din instanță, „Părțile sunt de acord că întreținerea pentru copiii minori, în valoare de 27.500 de dolari pe lună, este suficientă pentru a satisface nevoile copiilor, având în vedere statutul lui Jason, și este în concordanță cu interesul superior al fiecărui copil”.

Un nou iubit și o răzbunare publică

Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au iubit timp de nouă ani și s-au despărțit la finalul lui 2020, pentru ca la nici câteva luni actrița să iasă public cu o nouă iubire: cântărețul Harry Style. Acesta juca rolul principal în thrillerul psihologic „Don’t Worry Darling”, regizat chiar de ea.

Olivia Wilde l-a părăsit pe Sudeikis pentru Harry Styles. Foto: Hepta

În aprilie 2022, pe scena de la CinemaCon, unde Olivia Wilde își prezenta filmul, acesteia i s-au înmânat actele prin care fostul ei iubit cerea custodia copiilor, ceea ce a pus-o într-o situație delicată.

Ulterior, după despărțirea ei de Harry Styles, foștii iubiți Olivia Wilde și Jason Sudeikis au fost surprinși de paparazzi în numeroase rânduri alături de copiii lor, de obicei la meciurile de fotbal ale acestora. Deși fiecare a plecat pe drumul lui, cei doi foști logodnici au fost surprinși întotdeauna râzând și îmbrățișându-se ca și cum în presă nici nu a apărut vreodată informația că, nu demult, el s-a pus în fața mașinii ei, ca să nu plece la întâlnire cu mult mai tânărul cântăreț britanic, Harry Styles!

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton