; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Andi Moisescu și Olivia Steer: Roma e un vis

10 April 2012

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste' difuzată în fiecare duminică de la 16.30, la Acasă, și soțul ei, Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo TV' și juratul emisiunii Românii au talent' de la Pro TV, au petrecut un weekend de vis la Roma – Cetatea eternă' a Italiei.

Roma este orașul în care Olivia Steer ar reveni întotdeauna cu drag, un loc fermecător, plin de cultură, artă și istorie, ideal pentru încărcarea bateriilor.

N-a fost o vacanță la Roma ca în film, a fost o fugă la Roma de două zile, în weekend, pe care am fructificat-o cât am putut. Am mers aproape de dimineața până seara să vizităm Roma turistică și mai puțin turistică, să ne încărcăm cu energii noi', a spus Olivia Steer.

Vremea însorită, plimbările lungi pe străzile Romei, revederea unor obiective turistice, printre care faimosul Colosseum, dar si: Basilica di Santa Prassede, locul în care, se spune, venea Michelangello să se reculeaga; Termele lui Caracalla, o construcție gigantică, ce putea să servească peste 1600 de persoane. Complexul întreg se întindea pe 11 hectare și avea băi, saune, biblioteci, sală de sport și grădini somptuoase. Adică ceva ce nu o să se mai construiască niciodată, oricât de disperată ar fi cursa electorală', au facut ca cele două zile petrecute de Olivia și Andi în capitala Italiei să fie absolut fascinante.

Mai mult, Roma i-a oferit o surpriză extrem de placută frumoasei prezentatoare de la Doamne de poveste': în Parcul Villei Borghese, întâlnirea răvășitoare cu operele lui Bernini și sculpturile antice romane și grecești, aduse pentru o scurtă expoziție de la Musee du Louvre din Paris', a povestit Olivia Steer.

colosseum_resize

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare