; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olivia Steer revine cu „Doamne de poveste”

18 September 2011

Din 18 septembrie, de la 16.30, emisiunea Doamne de poveste', prezentată de Olivia Steer, revine Acasă cu un nou sezon, cu noi portrete impresionante ale unor femei care scriu sau au scris istorie în România.

În exclusivitate, prima ediție din acest nou sezon prezintă portretul Angelei Similea, o mare artistă, o cantăreață care a cucerit o țară întreagă, o mamă desăvârșită și o soție care a stat alături de jumătatea ei până în ultima clipă.

În primul interviu amplu acordat după moartea soțului ei, Victor Surdu, marea cântăreață povestește despre culisele unei iubiri imense și despre finalul care i-a apropiat mai tare.

Vreau să vă spun că numai cu 3 săptămâni înainte de a pleca, pe un viscol, ultimul viscol din zona noastră, Victor a scos peste 100 de copaci din livadă pentru că erau mai bătrâni și a plantat alți 100 de pomi….A pregătit totul pentru ce se va întampla după el și, în Crăciunul anului trecut, el a tăiat un brad argintiu din curte, l-a tăiat ca să-l împodobim în casă. Atunci eu am realizat că el știe că va pleca…deși nici o secundă nu s-a lăsat bătut', mărturisește Angela Similea, în exclusivitate la Doamne de poveste'.

În ultimele zile petrecute împreună, Victor Surdu avea să-i aducă o ultimă dovadă de iubire.  „Era bolnav, cu câteva zile înainte de a pleca și s-a ridicat de pe pat și s-a așezat la pian și a început să cânte…  A început să cânte o piesă de a mea: Ce-ar fi să fiu'. Și la câteva zile după aceea a plecat… El a plecat iubind', mărturisește cu lacrimi în ochi Angela Similea.

Mărturii inedite, dorințe neîmplinite, povești despre prima iubire adolescentină a Angelei Similea, toate sunt prinse în portretul unei mari artiste, interpreta unor șlagăre nemuritoare precum „Casa mea', „Să mori din dragoste rănită' sau „Un albastru infinit'.

angela-similea-doamne-de-poveste-2

Picture 2 of 4

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare