; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olivia Păunescu şi Vali Butnaru prezintă Observatorul matinal

Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru sunt pe “aceeaşi lungime de minut”

14 February 2014

Valentin Butnaru si Olivia PaunescuÎn fiecare dimineaţă, de luni până vineri, între 6 şi 8, telespectatorii Antenei 1 află primele ştiri ale zilei de la Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru. Dar nu toată lumea ştie care este, de fapt, programul lor zilnic şi cum reuşesc să fie atât de tonici şi de bine dispuşi încă de la primele ore ale dimineţii.

Şi dacă pui pe listă tabieturile lor, constaţi că, după un an de când împart acelaşi pupitru,  sunt şi pe aceeasi lungime de minut'.

Ora 3:20 În timp ce Vali îşi  pregăteşte un suc de portocale, morcovi şi ţelină, Olivia este încă în pat şi îşi organizează  în minte activităţile din ziua respectivă.

Ora 3:30 Ştiristul fredonează muzică italienească în timp ce se bărbiereşte, iar Olivia îşi pregăteşte un suc proaspăt de grapefruit, banane şi căpşuni.

Ora 3:40 Vali face o încălzire de cinci minute, încheieturi şi picioare prin care se dezmorţeşte, timp în care Olivia îşi hrăneşte căţelul.

Ora 4:00 În drum spre Observator, Valentin ascultă muzica rock, iar ştirista preferă să asculte muzică la maximum, timp în care face exerciţii  pentru a-şi încălzi vocea.

Ora 4:20 Ajunsi la redacţie, Vali şi Olivia pregătesc ştirile. Mailuri, site-uri de ştiri, o cafea alături de colegi, ca apoi, la ora 5.00 fiecare dintre ei să se îndrepte spre cabina de machiaj.

La ora 6:00 fix  Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru dau „Bună dimineaţa' românilor în cadrul primul Observator al zilei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare