; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olivia Păunescu și a serbat ziua de naștere la Barcelona (3)

Olivia Păunescu și-a serbat ziua de naștere la Barcelona

26 January 2015

Îndrăgostită de soare și de căldură, Olivia Păunescu a avut parte anul acesta de cadoul ideal de ziua sa de naștere. Prezentatoarea Observator 06.00 de la Antena 1 a mers intr-o scurtă vacanță la Barcelona, împreună cu iubitul ei, sora și câțiva prieteni apropiați.

'A fost exact ce mi-am dorit de ziua mea. Soare, vreme bună, oameni dragi, mâncare delicioasă. Amintirile frumoase cu care m-am întors din vacanța aceasta sunt cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi', spune Olivia.

[Not a valid template]

Știrista de la Antena 1 povestește că fix de ziua sa a avut parte de o surpriză la restaurantul la care a ales să sărbătorească.

'M-am simțit foarte bine de ziua mea. De dimineață m-am plimbat pe faleza orașului și în port, iar seara am ieșit într-un restaurant unde mi-am aniversat cei 29 de ani. Am fost foarte bucuroasă să constat cât de calzi au fost cei de acolo: toți ospătarii s-au strâns în jurul meu, mi-au cântat 'La mulți ani' și m-au pupat, apoi mi-au oferit din partea casei prăjituri decorate cu lumânărele în care am suflat și mi-am pus și o dorință', spune aceasta încântată.

Rambla, Sagrada Familia, Parcul Güell sau La Boqueria nu mai au niciun secret pentru Olivia, care a profitat de vremea bună și a vizitat cele mai cunoscute atracții ale Barcelonei.

'Am plecat încărcată de fructe exotice din celebra piață La Boqueria. Nu mă mai puteam dezlipi de rafturile ticsite cu legume și fructe, iar nuca de cocos a fost de-a dreptul savuroasă, mâncată așa, în plină stradă. Fermecător mi s-a părut parcul Güell, care poartă amprenta lui Antonio Gaudí, portul și ambarcațiunile albe mi-au dat o stare de bine, iar preparatele culinare iberice mi-au încântat simțurile', mai povestește prezentatoarea Observator.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare