; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olivia Păunescu, vacanță neașteptată în Capri

Olivia Păunescu şi-a deschis atelier de design vestimentar

13 December 2013

Olivia PăunescuPrezentatoarea Observatorului matinal, Olivia Păunescu, pe care o puteţi vedea în fiecare dimineaţă, alături de Valentin Butnaru, de la ora 6.00, este pasionată încă de mica  de design vestimentar.

Ţin minte că mama îşi strica rochiile ei, pe care le primea de la rude din State, doar ca să ne facă mie şi surorii mele, haine  mai deosebite. Avem trei ani, pe piata nu se găseau atât de multe materiale frumoase şi de calitate. Am şi acum acasă câteva din acele rochiţe, am cerut la un moment dat să ne facă rochiţe  gen  , cum văzuserăm noi la televizor. O vreme, mama ne ducea la  croitoreasă, apoi şi-a luat maşină de cusut şi a continuat acasă să ne croiască  şi să ne  coasă rochii', spune frumoasa prezentatoare.

Obiceiul din copilărie l-a păstrat şi acum, si  ani de zile, Olivia şi-a realizat hainele pe care şi le imagina, la diverse croitorese. De altfel, toate ţinutele pe care vedeta le poartă la evenimente şi la petreceri, sunt create de ea.

La sugestia  prieteniilor şi a familiei, ea si-a deschis un  atelier de design vestimentar: “brandul Orlette s-a născut din dorinţa mea de a fi altfel, de a purta haine deosebite, altele decât cele din  magazin. Eu cred că cel mai important pas în a fi frumoasă într-o ţinută este să te simţi bine în ea şi neapărat acesta trebuie să se potrivească personalităţii tale. Acesta este şi principiul după care mă ghidez în  momentul în care creez  pentru prietenele mele”.

Seara trecută, a fost una cu emoţii mari pentru Olivia, deoarece a avut loc o avantpremieră  a colectiei sale de haine, urmând ca, înainte de Crăciun, la un eveniment caritabil,  să se lanseze  colectia ce va purta numele Macaros'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare