Homepage  / Vedete româneşti

Olivia Păunescu, așteptări și provocări de la 2024. „Îmi place să fiu surprinsă”. EXCLUSIV

Olivia Păunescu, așteptări și provocări de la 2024. „Îmi place să fiu surprinsă”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

După ce a întâmpinat Anul Nou alături de prieteni dragi, Olivia Păunescu a revenit la pupitrul Observatorului cu forțe proaspete, dar și cu  dorința ca 2024 să o surprindă din toate punctele de vedere. Poate chiar cu un rol emblematic într-un film sau într-un serial TV, de ce nu?!

Deși este o fire perfecționistă, când vine vorba despre planurile destinate noului an care tocmai a început, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 preferă… surprizele. Însă, Olivia Păunescu nu lasă nimic la întâmplare când vine vorba despre ținutele sale, mai ales că are propriul atelier de modă. Știe exact ce trebuie să aleagă pentru a obține outfituri perfecte.

Cât despre un alt format de televiziune în care crede că s-ar potrivi, vedeta Antenei 1 ne-a dat câteva lămuriri.

Aflăm mai multe detalii… imediat!

Tocmai ce am intrat în 2024! Cum ai petrecut Noaptea dintre ani?

Anul acesta am rămas în Bucureşti. Am petrecut alături de prieteni, într-o locaţie superbă, tot a unor prieteni. Dintotdeauna am considerat că sărbătorile au un farmec aparte la noi acasă, în România. Îmi plac tradiţiile şi mâncarea noastră. Mi-aş fi dorit să ningă în decembrie, să fie zăpadă, însă ne-am obişnuit şi cu noua normalitate.

Și cum a arătat outfit-ul tău? Mai ales că ai propriul atelier de modă… știi exact ce ți se potrivește!

Evident că am creat ceva special pentru seara dintre ani. Şi mi-am dorit, în primul rând, o ţinută în care să mă simt specială, dar mai presus de orice, comodă! Aşa că am ales să îmi fac anul acesta o rochie  lungă, pe un umăr, cu decupaje laterale şi o crăpătură adâncă pe un picior, dintr-o mătase brodată manual, cu pietricele şi perluţe.

Într-o scurtă retrospectivă, ce ți-a plăcut cel mai mult în 2023? Și ce nu ai repeta din anul care s-a încheiat?

Nu îmi plac bilanţurile, nu îmi place acea exprimare “dacă aş da timpul înapoi…”. Consider că e important să trăim in prezent şi să ne bucurăm de deciziile pe care le luăm pe moment. Sunt genul de om care nu-şi face prea multe planuri! Îmi place să fiu surprinsă de ceea ce vine către mine! Am învăţat că atunci când îţii faci planuri, ai aşteptări şi rişti să fii dezamăgit. Aşa că, 2024, surprinde-mă plăcut!

Ce format TV crezi că te-ar provoca la fel de tare precum știrile? Și ce nu ai încerca niciodată?

Probabil să găzduiesc o emisiune live. Ar fi o experienţă cu totul nouă. În ceea ce priveşte a doua întrebare, vă voi spune doar atât: never say never.

Dar pe plan personal, în ce măsură ți s-ar potrivi rolul de mămică? Te-am văzut în pozele de Crăciun, alături de finuții tăi… îți stă bine!

Aş vrea să cred că aş putea să fiu o mamă bună! Şi îmi doresc aceast lucru. Dar toate la timpul lor. Şi, mai ales, cand îngăduie Dumnezeu. Dar cred ca mama mea îmi va fi alături pe acest drum, aşa că nu îmi fac mari griji.

olivia-paunescu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Din ce am observat, îți plac destinațiile cu soare. Care sunt locurile pe care le dorești să le vezi măcar o dată-n viață?

Pentru mine, o vacanţă înseamnă relaxare. De aceea şi aleg destinaţii cu mult soare, mare, nisip si peisaje frumoase. Pentru că asta mă relaxează. Deocamdată nu am o destinatie la care sa visez şi sa nu fi ajuns.

Revenind la TV, ce alte producții urmărești cu mare interes? În afară de știri, bineînțeles…

Urmăresc „Chefi la cuţite”, chiar mă pasionează această emisiune şi, desigur, „America Express”. Mai ales că îi avem invitaţi în platou, săptămânal, atunci când emisiunea se difuzează, aşa că îmi place să fiu informată, pentru a primi “la cald”, cele mai tari informaţii de la cei care concurează.

olivia-paunescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Într-un scurt moment de imaginație… în ce serial / film ți-ar fi plăcut să joci? Și ce rol?

Nu mi-am pus, încă (n.r. râde), problema unei cariere în acest domeniu, dar cred că mi-ar plăcea. E un domeniu foarte interesant. Iar dacă aş ajunge acolo, cred că m-aş prezenta la casting pentru un rol emblematic, o femeie cu o personalitate puternică.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton