; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olivia Păunescu are un truc pentru a scăpa de caniculă

21 June 2012

Temperaturile ridicate din ultimele zile i-au afectat pe mulți români care au încercat să scape de caniculă în fel și chip. Și vedetele Digi 24 au căutat si au găsit cele mai bune soluții pentru a scăpa de arșita soarelui.

Olivia Păunescu, prezentatoarea Știrilor sportive la Digi 24, a descoperit secretul pentru a scăpa de căldură.

Pantalonii scurți și maiourile albe nu lipsesc din garderoba mea vara, dar nici rochițele, mai ales galbene sezonul acesta', a spus Olivia.

O altă vedetă Digi 24, Anca Dumitrescu, care prezintă Digimatinalul, are grijă să se ferească de razele soarelui.

Îmi place foarte mult vara, îmi place soarele, dar temperaturile din ultima perioadă mă determină să îmi schimb oarecum preferințele. Obișnuiesc să ies cu cățelușa mea în parc, dar ne plimbăm în special după amiaza când e mai plăcut, pentru că de răcoare nu poate fi vorba. În această perioadă am întotdeauna în geantă un spray cu apă termală pentru că e singura metoda prin care mă pot răcori si o pălărie pe cap', mărturisește Anca.

Timea Bereczki, prezentatoarea emisiunii România24', are o rețetă minune.

„M-a învățat mama un truc: ceai fierbinte! Și chiar funcționează, are efect răcoritor pentru mai mult timp, probabil previne deshidratarea rapidă. Am grijă să am la mine apă minerala mereu și, pentru ca, în general, sunt înnebunită după fructe, am mai descoperit o soluție eficientă de răcorire: câteva felii de pepene roșu', spune Timea.

Și Teodora Ghenciu a găsit modalitatea de a se revitaliza pe caniculă.

„Mănânc foarte multe fructe, merele sunt favoritele mele. Merg după emisie, la ora 17.00, în parc, mă așez pe o bancă la umbră și mă delectez cu o revistă', mărturisește prezentatoarea emisiunii Romania24'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare