Homepage  / Vedete româneşti

Olimpia Melinte, despre relația cu soțul ei, Luca Constantin. Care este secretul unei căsnicii sănătoase

Olimpia Melinte, despre relația cu soțul ei, Luca Constantin. Care este secretul unei căsnicii sănătoase
10

de Roxana Mirea,

Olimpia Melinte, în vârstă de 36 de ani, este căsătorită cu Luca Constantin și au doi copii: pe Sasha și Ingrid. Actrița a dezvăluit câteva detalii despre viața de familie și a spus care este secretul unei căsnicii sănătoase.  

Olimpia Melinte, secretul unei căsnicii sănătoase 

Olimpia Melinte, care joacă în filmul românesc „Băieți deștepți”, și soțul ei au doi copii împreună, iar viața lor s-a schimbat de când au apărut cei mici. Totuși, cei doi soți nu uită că este important să petreacă timp și împreună, fără copii.  

Viața de cuplu când ai doi copii începe de obicei seara, când copiii sunt la culcare. De regulă, în timpul zilei, orice discuție, orice gând pe care-l avem este întrerupt de către cei mici, dar mai avem și noi micile noastre escapade, mai plecăm într-un city-break, și ne mai ajută bunicii uneori.

Este important să menținem relația dintre noi doi funcțională, pentru că adulții au totuși nevoie și de timp cu adulți. În același timp ne place foarte mult timpul petrecut cu ei, timp care de altfel trece foarte repede, și după care sunt sigură că o să tânjim peste ani”, a mărturisit Olimpia Melinte pentru Unica.ro.

olimpia-melinte-secretul-unei-casnicii-sanatoase-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Olimpia Melinte a filmat un scurtmetraj cu fiul ei 

Olimpia Melinte a filmat un scurtmetraj cu fiul ei Sasha, în vârstă de 8 ani, o frumoasă poveste despre dragostea dintre tată și fiu. Scenariul a fost schis chiar de ea. 

A fost de fapt o muncă colectivă, nu pot să mi-o asum eu total. Scenariul e scris împreună cu prietena mea Alexandra Lopotaru, ghidate din umbră de regizorul Andrei Ion. Am lucrat toți trei la foc intens, ajungând într-un an la draftul 10, cel pe care l-am și filmat.

Scurtmetrajul vorbește despre sacrificiu, despre dragostea dintre tată și fiu și este o poveste plin de emoție și candoare. Voineasa și regiunea montană de acolo joacă un rol esențial pentru că natura este absolut covârșitoare, apăsătoare uneori și va fi realmente un spațiu magic în care vom regăsi personajele”, a povestit Olimpia Melinte. 

olimpia-melinte-secretul-unei-casnicii-sanatoase-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Actrița din „Vlad” l-a implicat în scurtmetraj și pe fiul ei, care a fost debutul lui în fața camerelor de filmat.

Noi am scris scenariul cu el în cap, am vrut un băiețel în rolul principal. Nu este primul lui scurtmetraj, a mai jucat într-unul în trecut și era oarecum obișnuit. De altfel toți cei din generația lui sunt mult mai obișnuiți cu tehnologica, astfel că s-a descurcat fantastic.

Eu am avut multe de învățat de la el, și cred că orice actor are de învățat când lucrează cu copii, din relaxarea lor, din felul intuitiv în care își crează momentele. A fost o experiență foarte plăcută pentru mine. Cred că toți copiii ar trebui să intre în contact cu actoria, pentru că e o modalitate de a te cunoaște pe tine însuți mai bine. Pentru Sasha clar a fost o experiență foarte frumoasă pe care sper să nu o uite niciodată”, a dezvăluit actrița.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton