Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Olimpia Melinte își schimbă radical viața după serialul „VLAD”: „Am început să-mi fac doctoratul” |EXCLUSIV

Olimpia Melinte își schimbă radical viața după serialul „VLAD”: „Am început să-mi fac doctoratul” |EXCLUSIV
7

de Redactia Tvmania

 

Olimpia Melinte a revenit pe platourile de filmare la scurt timp după ce a devenit pentru a doua oară mămică. Filmările ultimului sezon „VLAD” sunt în toi, iar actrița ne-a mărturisit în exclusivitate că acest proiect i-a schimbat radical cariera. 

Olimpia Melinte și toată distribuția serialului „VLAD”, care va ajunge toamna aceasta la final, filmează pentru acest proiect de patru ani de zile. Ani în care viața lor s-a schimbat, Olimpia a devenit recent mama unei fetițe, și mărturisește că revenirea la muncă i-a adus emoții: 

„Am revenit pe platourile de filmare cu mari emoții și în același timp cu bucuria de a-mi revedea colegii și de a mă reîntâlni cu Eliza. Mi-a fost dor de toată energia și adrenalina de pe set”, ne-a spus Olimpia Melinte. 

Actrița ne-a mărturisit că nu a întâmpinat dificultăți la revenirea sa la muncă după cea de-a doua naștere, însă pandemia a fost cea care le-a schimbat programul de lucru și a întârziat filmările ultimului sezon destul de mult:

„Am reluat totul de unde am rămas, cu aceeași pasiune și bucurie. Eu trebuia să filmez însărcinată, până se vedea burta suficient de tare și apoi să intru în concediu. Dar a venit un nou val al pandemiei peste noi și a trebuit să amânăm totul. Iar lucrurile s-au așezat și mai bine pentru mine. Cred că mi-ar fi fost greu să filmez însărcinată, având in vedere ca primele luni n-au fost tocmai ușoare”, a declarat Olimpia Melinte pentru TVMania.

„VLAD”, proiectul care i-a schimbat viața Olimpiei Melinte: „Am început doctoratul”

Olimpia Melinte a mărturisit că participarea în serialul „VLAD”, de la Pro TV, a îmbogățit-o din punct de vedere profesional, dar și personal. Mai mult, acest proiect a determinat-o să își reia studiile pentru a se specializa în domeniul serialelor:

„M-a făcut mai vizibilă în media, mi-a oferit șansa să învăț ce înseamnă partea invizibilă a unui serial și lucrul ăsta m-a atras atât de mult că am început să-mi fac doctoratul în acest domeniu, descoperind tot mai mult și mai mult universul serialelor și mi-a oferit întâlniri de neprețuit pe care sper să le păstrez pe viață”, a mai spus Olimpia Melinte pentru TVmania. 

Doctoratul nu este singurul pas pe care Olimpia îl face după acest proiect. Actrița a mărturisit că s-a apucat și de scris și că pregătește un nou proiect în viitorul apropiat. Cu toate astea, aceasta nu va renunța la actorie: 

„Am multe pasiuni, dar actoria rămâne cea mai mare și singura pe care mi-am dorit vreodată să o transform într-o meserie. Îmi mai place să scriu și pregătesc ceva în acest sens, așa că fiți pe fază!:)”, a încheiat actrița.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton