; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olimpia Melinte

Olimpia Melinte, experiență traumatizantă la nașterea primului copil: „De asta am așteptat 6 ani până la al doilea”

26 May 2021

Olimpia Melinte (34 de ani) face parte din „gașca' vedetelor care și-au mărit familia în acest an.

Protagonista serialului „Vlad' a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu o lună. Cu toate că venirea pe lume a fiicei sale este un motiv de bucurie, Olimpia Melinte nu a vorbit niciodată despre motivele pentru care a așteptat atât de mult timp să îi facă un frățior sau o surioară băiatului său Sasha (6 ani). 

Aniversarea de o lună a fetiței sale Ingrid a fost un motiv pentru Olimpia Melinte să explice  pe blogul personal de ce au trebuit să treacă șase ani ca să devină din nou mamă.

 

„Recunosc, la primul copil toate m-au luat pe nepregătite. Nașterea nu a fost deloc așa cum îmi imaginam eu că va fi, ci cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume, care mi-au dat bătăi de cap și m-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp. Poate că de asta am și așteptat șase ani până la al doilea. Aveam nevoie să mă vindec de toată durerea și frica pe care am trăit-o în acele ore petrecute în spital, când eram pe jumătate fără suflare și tot ce-mi doream să știu că am un bebeluș sănătos și că o să reușesc să mă refac pentru a-i fi alături', a dezvăluit Olimpia Melinte, pe blogul ei.

 Vezi galeria foto >

„La prima sarcină, anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu”

Olimpia Melinte a relatat că a trecut printr-o experiență traumatizantă la nașterea primului copil, motiv pentru care a doua oară a pășit cu teamă în spital când a adus-o pe lume pe fiica sa.

„A venit și momentul epiduralei. Practic de asta îmi era cel mai frică! La prima sarcină, anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu, cu multă durere și în același timp frustrare. Acum urma să se întâmple la fel? Doamna doctor Ani Rahimian a venit pregătită cu toate cele necesare. Aveam deja contracții așa că toată procedura a durat un pic mai mult decât mă așteptam, dar totul a mers așa cum ne-am propus. La un moment dat, din senin parcă, am auzit vocea fetiței mele. A venit pe lume rapid și în cel mai firesc mod, apoi a fost preluată de neonatolog, verificată, a primit nota 10 și a ajuns direct în brațele mele. Cum mi-a auzit vocea, s-a liniștit. Am stat așa și ne-am privit minute în șir. Era calmă și blândă, s-a lipit de mine ca și cum și-ar fi găsit din nou locul', a mai povestit actrița din serialul Vlad.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare