; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olimpia melinte a nascut

Olimpia Melinte a născut! Primele imagini cu fetița

22 April 2021

Protagonista serialului „Vlad', Olimpia Melinte, a devenit mămica unei fetițe, miercuri 21 aprilie. 

Actrița a născut o fetiță perfect sănătoasă la finalul lui aprilie așa cum anunțase în urmă cu trei săptămâni. Anunțul a fost dat chiar de Olimpia Melinte în mediul online, unde a dezvăluit că a ajuns la maternitate pentru a aduce pe lume al doilea copil.

„Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire. De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii! ❤️ #mothertobe #babygirl #onherway', a scris viitoarea mămică la descrierea imaginii.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)


În dimineața de 22 aprilie, actrița a postat pe InstaStory și prima imagine cu fiica ei. Alături de aceasta, Olimpia a scris „Te iubesc până la lună și înapoi'. 

 

 Vezi galeria foto >

 

 În ceea ce privește numele fetiței, Olimpia Melinte a mărturisit la finalul lui martie cu nu era 100% decisă asupra lui, însă fiul ei i-a oferit două sugestii pe care le ia în calcul. 

„Încă nu știm! Am zis așa că o să o iau în brațe și o să știu, pentru că atâta ne-am chinuit cu numele ăsta zici că e cea mai grea alegere din viața mea de până acum! Așa că o să o iau în brațe și o să știu în secunda aia cine e și cum o cheamă. Lui Sasha îi place Eva și Rebeca, merge, cine știe!' , a dezvăluit ea. 

Olimpia Melinte mai are un băiețel, Sasha, în vârstă de 6 ani. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare