; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olimpia melinte

Olimpia Melinte a fost nominalizată la Premiile Goya

19 January 2014

Olimpia Melinta (27 de ani) este una dintre actriţele românce care au ajuns să fie cunoscută peste hotare. Actriţa care a avut deja rolul principal în cinci pelicule româneşti şi europene a fost nominalizată recent la Premiile Goya, echivalentul spaniol al Oscarurilor, la categoria “Revelaţia anului”, pentru dublul rol din “Canibal”.

[Not a valid template]

Olimpia a discutat cu jurnalista Ela Crăciun într-un interviu pentru blogul acesteia despre ce înseamnă să fii nominalizată la Premiile Goya, la categoria “Revelația anului”, despre familie și despre cât de greu sau de ușor i-a fost să joace în filme din străinătate, despre visele și ambițiile ei.

Nominalizarea la Oscarurile hispanice “a venit când mă așteptam mai puțin și a adus cu ea o mare bucurie, bucuria de a fi prețuit, apreciat pentru munca ta și satisfacția că poți să-ți croiești drumul și pe alte meleaguri atât timp cât crezi în ceea ce faci', a declarat Olimpia.

Actrița a mai povestit că visează să 'cunosc lumea și, cu ajutorul ei, să creez, visez să călătoresc, să învăț, să fiu mamã, să zâmbesc, să mă bucur și, mai ales, să joc, fără frică, fără inhibiții'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare