; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olga Kurylenko e convinsă că miracolele există

Olga Kurylenko e convinsă că miracolele există

26 March 2021

Remarcată inițial pentru frumusețea ei slavă, la care s-a atașat perfect șarmul franțuzesc, Olga Kurylenko s-a lansat întâi în modelling, apoi în cinema. Astăzi este o actriță versatilă, care poate aborda o mulțime de roluri, păstrându-și, în toate, misterul și eleganța. 

Din 5 martie o putem vedea pe Netflix, în filmul de acțiune „În umbra santinelei' (2020), unde joacă o combatantă franceză hotărâtă să-și răzbune sora agresată. Olga Kurylenko a îmbinat mereu dinamismul cu o feminitate și o fotogenie speciale. A avut o copilărie modestă financiar în orașul natal Berdiansk, din Ucraina, dar „nu i-a lipsit niciodată iubirea'. Crescută de bunica și de mama ei, profesoară de artă, Olga a luat șapte ani lecții de pian și a urmat cursuri de balet până la 13 ani. În prima excursie din viață, la Moscova, cu mama ei, a fost remarcată în stația de metrou de un vânător de talente care i-a propus să devină model, ceea ce a făcut-o „să creadă în miracole'. La 16 ani s-a mutat la Paris și a semnat un contract cu agenția Madison. La 18 ani era deja pe coperțile publicațiilor Glamour, Elle, Madame Figaro, Marie Claire și Vogue și devenea imaginea lenjeriei Lejaby și a cosmeticelor Clarins și Helena Rubinstein.  

 

De la modă la brațul lui Bond

N-a vrut însă să facă modelling toată viața și s-a prezentat la o agenție de casting. După câteva roluri mici, în 2007 a dat probă pentru rolul de Bond Girl din „Quantum of Solace', cu Daniel Craig, și a aflat de Crăciun că va juca în film, dar nu și-a pierdut capul. „Hollywoodul e un vis pentru mulți, dar pentru mine a însemnat muncă intensă. Am pășit pe covorul roșu și a fost ca într-un basm, dar când ceasul a bătut miezul nopții, am redevenit un șoricel cenușiu, m-am dus acasă și am știut că s-a terminat', a spus ea. Și-a ales cu atenție rolurile, „ca să nu joace mereu același personaj'. Rolul pitoresc al turcoaicei din „Promisiunea', regizat de Russell Crowe, i-a pus în valoare grația și subtilitatea. Pe platouri, ea a început o relație cu actorul Max Benitz, cu care are un fiu, Alexander Mark Horatio, născut în 2015, dar nu au rămas împreună. De curând a jucat rolul spectaculos al elegantei Katerina din „Traducătorii' (foto bulină 3), dar spune că viața ei nu e deloc glamour. „Muncesc și iar muncesc și nu am timp pentru lucruri fastuoase', spune actrița, căreia i se pare  romantic ca un bărbat să-i gătească și care pe 15 martie 2020 a anunțat că a fost testată pentru Covid-19 și că rezultatul a fost pozitiv.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare