; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Olaf

Olaf face carieră: ce știm despre „Regatul de gheaţă: Sărbători cu Olaf”, dar și despre „Frozen 2”

29 August 2017

Simpaticul Olaf din „Regatul de gheață' este personajul principal al unui nou scurtmetraj Disney-Pixar, „Regatul de gheaţă: Sărbători cu Olaf', care va putea fi văzut în această toamnă în cinematografe.

 

Nu știi pe cine să iubești mai tare dintre personajele animației „Regatul de gheață' (2013, „Frozen' în original), dar cu siguranță omulețul de zăpadă Olaf a cucerit multe dintre inimile spectatorilor.

De asta și-au dat seama și producătorii, care, în buna tradiție care face din personaje secundare eroi de film (cum s-a întâmplat cu minionii, de exemplu), au hotărât să-i dea o partitură pe măsura inimii lui mari. E drept, încă nu este vorba de un film (dar poate vine și ăsta), ci, deocamdată, doar de un scurtmetraj de 21 de minute.

Problema este că, așa cum se întâmplă cu scurtmetrajele Disney-Pixar, nu poate fi văzut decât în deschiderea unui lungmetraj, deci suntem invitați la animația „Coco', care va intra în cinematografe din 24 noiembrie, la pachet cu „Regatul de gheaţă: Sărbători cu Olaf' („Olaf’s Frozen Adventure').

 

 

Care e povestea?

Nu vă faceți griji, toată gașca e aici! E un moment de cumpănă în Arandelle: la primul Crăciun de când uşile regatului s-au redeschis, Anna (voce: Kristen Bell) şi Elsa (voce: Idina Menzel) își dau seama că ele nu au tradiţii şi obiceiuri de iarnă în familia lor. Așa că Olaf (voce: Josh Gad) face echipă cu Sven și pornesc împreună în căutarea celor mai frumoase tradiţii, pentru a le aduce acasă şi a salva primul Crăciun pentru prietenii lor.

John Lasseter, directorul de creaţie al Studiourilor Walt Disney şi Pixar, e mulțumit:

„Sunt foarte încântat că scurtmetrajul «Regatul de Gheaţă: Sărbători cu Olaf» apare în cinematografe odată cu filmul «Coco». Este o alăturare perfectă, pentru că sunt două filme minunate, înduioşătoare, despre familie şi despre cum oamenii duc tradiţiile mai departe. Abia aştept ca oamenii să vadă aceste proiecte împreună, pe marele ecran'.

TRAILER:

 

Mai așteptăm încă doi ani…

Pentru partea a doua din „Regatul de gheață' vom mai avea de așteptat: animația va ajunge pe ecrane abia în 2019, pe 27 noiembrie.

Primul „Regat de gheaţă' a avut încasări de peste 1,27 de miliarde de dolari la nivel global și un palmares pe măsură: două Premii Oscar (cel mai bun film de animaţie şi cel mai bun cântec original – „Let It Go') şi un Glob de Aur (cel mai bun film de animaţie).

Nu se știe încă povestea, dar avem aceeași echipă de regizori, Jennifer Lee, Chris Buck şi Peter Del Vecho, compozitori, Kristen Anderson-Lopez şi Anderson Lopez, și evident toată echipa de actori, în frunte cu Kristen Bell și Idina Menzel.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare