; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Deniz si Oktay   In bataia inimii

Oktay Kaynarca și Deniz Çakır („În bătaia inimii”, Kanal D) se iubesc şi în realitate

06 September 2017

Actriţa Deniz Çakır (35 de ani) are o slăbiciune pentru colegii din seriale, ea iubindu-se în trecut cu partenerul ei din „Iffet', Ibrahim Çelikkol. Dar relaţia lor nu a mers, iar Deniz a suferit în urma despărţirii.

De ceva vreme însă, actriţa se pare că şi-a găsit fericirea în braţele altui actor, nimeni altul decât Oktay Kaynarca (52 de ani), cel cu care face pereche în producţia „În bătaia inimii', care a început la Kanal D pe 4 septembrie.

Conform haberturk.com, cei doi au vrut să-şi ţină relaţia departe de ochii curioşilor, însă paparazzi i-au surprins într-o dimineaţă când ieşeau împreună din locuinţa lui Oktay. Iar acesta nu a fost singurul moment când au fost văzuţi în ipostaze menite să dovedească faptul că se iubesc.

Serialul „În bătaia inimii' a avut până acum în Turcia două sezoane, ultimul episod al sezonului doi, cel cu numărul 71, fiind difuzat de postul turcesc ATV pe 30 mai anul acesta. Ulterior, producătorii au luat decizia să facă şi sezonul al treilea. Filmările pentru noile episoade au început deja în august, acest lucru fiind anunţat pe Instagram şi de actriţa Deniz Çakır.

Sezonul 3 din „În bătaia inimii' va avea premiera la turci toamna aceasta.

Ce trebuie să știți despre Deniz și Oktay

Deniz Çakır (35 de ani), pe care aţi văzut-o în trecut în rolul principal din „Iffet' şi în cel al sultanei Şah din „Suleyman Magnificul', s-a născut în Ankara şi a studiat teatrul la Universitatea Hacettepe. Ulterior, s-a mutat la Istanbul şi a debutat în televiziune în anul 2004. Cariera ei a cunoscut o pantă ascendentă după ce a interpretat rolul lui Ferhunde în serialul „Poveste de familie' (2006), difuzat tot de Kanal D. Deniz este pasionată de dans, pictură, muzică, box şi shopping.

Oktay Kaynarca (52 de ani), interpretul lui Hizir, a debutat în actorie în urmă cu 28 de ani, iar de atunci şi-a câştigat popularitatea în Turcia jucând în numeroase filme şi seriale, un rol de succes fiind cel din producţia „Valea lupilor' (2003).

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare